Bukser til mig!

Jeg har igen været igang med at sy bukser, denne gang blev det til et par bukser til mig. Jeg ville egentlig have lavet dem i grå, men da jeg var i stofbutikken var det udsolgt. Jeg nægtede at give 80kr per meter for en farve, som jeg ikke ville bruge – så blev glad, da jeg opdagede der var tilbud på denne orange. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt ved om den er fed eller ej, men når det var til at forsøge mig frem på så var 30kr pr. meter altså lidt nemmere at have med at gøre.
Jeg må indrømme, at jeg er super godt tilfreds med resultatet – og jeg har gået rundt i dem siden de blev færdige. Det er første gang nogensinde jeg syr lommer og selvom de er blevet liiidt store, så er det faktisk blevet en succes. Jeg er glad for at LaRaLiL havde lavet en rigtig god DIY på hvordan man laver lommer!  Jeg glæder mig til butikken får grå hjem, så jeg kan få lavet et par igen. Jeg
MEN!!!! Jeg lavede (selvfølgelig) en fejl. Da jeg fik dem på, opdagede jeg at jeg havde lavet stykket ved skridtet alt alt for kort, og faktisk gik stoffet kun til midt på røven. ØV! Så jeg gik lidt i panik, for hvad skulle jeg så gøre? Jeg nægtede at smide dem ud, så istedet kom jeg i tanke om at jeg kunne gøre ribstykket større – og selvom det selvfølgelig ikke er helt optimalt, så fungerede det faktisk rigtig godt. Men jeg ved jo så til næste gang at stykket skal gøres større, så jeg ikke laver samme fejl igen.

6 tanker om "Bukser til mig!"

  1. Anjaaeh

    Hold da op… Endnu en gang imponerer du mig med din kreativitet!
    Du er så skide dygtig. Og faktisk synes jeg den orange farve er ret cool.

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *