Billeder

Normalt er jeg ikke meget for at vise billeder af mig selv her på bloggen. Det skyldes mest, at jeg virkelig ikke har det så godt med billeder af mig; det er også derfor det ofte er mig der er bag kameraet og ikke foran. Men jeg har besluttet mig for at det skal være slut! Så hvis I vil have det, vil jeg derfor prøve (jeg skrev prøve!) at komme flere billeder af mig selv på bloggen – hvad siger I  til det?
Jeg tog egentlig disse billeder i weekenden, fordi jeg ville se hvordan mit hår ser ud glat (nu hvor det er blevet så langt) – og se hvor langt mit pandehår egentlig er blevet. Det er meget nemmere at se hvor langt pandehåret er, når det er glat. Dertil besluttede jeg mig for at poste dem på instagram, hvor jeg fik lidt tilbagemeldinger på at man godt kunne se jeg havde tabt mig osv. – og jeg må virkelig indrømme at de søde søde kommentarer virkelig giver en motivation for at fortsætte med det man har gang i. Af hjertet tak!

4 tanker om "Billeder"

 1. Christina

  Tak, selvom jeg ikke selv synes man kan se det :p og hvor er det skønt, at du er stolt af mig.
  Aw :') hvor er du dog sød. Men det er grænseoverskridende, så det bliver et projekt jeg tager stille og roligt 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Man kan helt sikkert godt se at du har tabt dig, og det er virkelig flot! Jeg er så inderligt stolt af dig – helt inde i hjertet! .. Og jeg ville elske at se flere billeder af dit kønne ansigt på bloggen .. Så kom meget, meget gerne med flere! 🙂 Du er en smuk pige og burde være stolt af at vise dig selv frem <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 3. Christina

  Jeg vil gøre et forsøg; jeg kan intet love, da det er utrolig grænseoverskridende. 🙂

  Og mange tak. Jeg synes ikke selv jeg ser slank ud, men det er altid dejligt at høre 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *