50.000 sidevisninger!

WAUW! Min blog er blevet set 50.000 gange!! Jeg synes virkelig det er helt vildt! Tak til alle mine dejlige læsere, det varmer virkelig at der er så mange der gerne vil følge med i hvad jeg skriver. Jeg er faktisk overvældet over, at bloggen er blevet set så mange gange! Jeg håber selvfølgelig at denne opbakning bliver ved i fremtiden, for det giver da en lidt mere lyst til at blogge, når man kan se at der er så mange der følger med. Og nej, det er ikke mig selv der har fået den op, for blogger har lavet sådan en smart ting med at man ikke registrere sine egne besøg.
Jeg har besluttet mig for, at nu hvor min blog er blevet set så mange – ja, så må det altså være på tide med en GiveAway. Så jeg går igang med at finde på noget, og inden længe vil jeg sætte en GiveAway igang på bloggen. Hvad den skal indeholde har jeg ingen idé om endnu, men mon ikke jeg nok skal finde på noget.
Det kan ikke siges for mange gange; tak tak tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *