Spørgerunde

Jeg har set på efterhånden mange blogs, at de har gang i en spørgerunde. Jeg tænkte at det kunne være meget sjovt at prøve, at se hvilke spørgsmål I kunne have til mig.I kan bare skrive en kommentar med jeres spørgsmål til dette indlæg. Så vil jeg samle spørgsmålene hurtigst muligt og lave et indlæg med svarene.

Så bare spørg løs! 🙂

12 tanker om "Spørgerunde"

 1. Julie Stuhr

  Hvad er din øjenfarve? Og naturlige hårfarve?
  Kunne du finde på at få lavet skønhedsoperationer/forbedringer, fx botox?
  Hvilken neglelak er din yndlings?

  Så, nu kan jeg ikke mere :b

  Svar
 2. Julie Stuhr

  Hvad er din øjenfarve? Og naturlige hårfarve?
  Kunne du finde på at få lavet skønhedsoperationer/forbedringer, fx botox?
  Hvilken neglelak er din yndlings?

  Så, nu kan jeg ikke mere :b

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg elsker spørgerunder. Man føler helt at man kommer til at kende personen bag bloggen, endnu bedre end man i forvejen gør… Men jeg kender dig jo personligt, så jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal spørge om, som jeg ikke i forvejen ved 🙂 .. Vil prøve om jeg kan komme på noget i løbet af dagen – og hvis ikke, så håber jeg på at der er andre derude, der stiller nogle gode og interessante spørgsmål.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *