Det går fremad

En lille update omkring mit vægttab. Jeg var på vægten idag og jeg føler faktisk, at mit mål med at tage mig 10kg. inden 14. oktober virker mere og mere realistisk. Faktisk tror jeg også selv nu, at jeg kan nå det.
Jeg har virkelig arbejdet hårdt i denne uge for at tabe mig; virkelig tænkt over hvad jeg har spist og motioneret meget mere end jeg plejer at gøre – og det har virket! Jeg har i alt siden 15. juli (link) tabt mig 7kg! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg var da jeg stod på vægten, og kunne se at jeg havde tabt mig. Det er virkelig en lækker lækker følelse!
Jeg mangler derfor kun 3kg for at have tabt de 10kg, som jeg gerne vil have tabt inden min fødselsdag. Nu burde det da kunne lade sig gøre at tabe, burde det ikke? Det er 3kg jeg skal tabe på 22dage.
Jeg glæder mig til, at jeg selv kan se at jeg har tabt mig, men det er ikke tilfældet endnu. Jeg ved dog, at nogle af kiloerne er forsvundet på numsen og lårene, for stort set alle mine bukser er blevet for store nu. Det er virkelig en vild følelse at tage nogle bukser på, som nu sidder løse, når man ved at de før var stramme.Men selvom jeg har tabt mig en buksestørrelse, så kan jeg stadig ikke se på mig selv at jeg har tabt mig.. endnu.
Jeg målte mig igår og det skal I da også lige se.
 • Lår: -7
 • Mave: -9
 • Talje: -6,5
 • Bryst: -3,5
 • Overarm: -2
Jeg synes det er vildt, at jeg har tabt mig 9cm på maven, for jeg føler slet slet ikke at jeg har tabt mig på maven endnu. Gad vide hvor mange cm jeg skal tabe mig der, før jeg begynder rigtigt at kunne se og mærke det?

6 tanker om "Det går fremad"

 1. Christina

  Det er en vild følelse, når man ikke har prøvet det i meget meget længe :p .. Mine toppe går der nok noget tid ved, inden jeg skal ned i størrelse. Jeg har jo rimelig store bryster, sååh.

  Svar
 2. C. Stubbe

  Jeg kender godt den følelse med bukserne! Generelt bare tøj hvor jeg skal ned i en M i stedet for en L. Dog sker det også at jeg vakler pænt meget mellem de størrelser så M sidder for stramt og L sidder for løst, hvilket oftest sker ved toppe 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *