Et lille træningssupplement

Jeg må indrømme, at når vejret er som det er lige nu (hvor det regner konstant), så er min motivation for at komme ud at løbe noget lig ikke eksisterende. Jeg synes det er en sur tjans og indimellem må jeg indrømme, at jeg vælger at sige at jeg ikke gider. For ja, jeg gider ikke løbe i regnvejr! Det er selvfølgelig ikke super smart, for det får jeg jo ikke motioneret af – så indimellem bliver jeg nødt til at sige til mig selv, at uanset om jeg gider eller ej, så SKAL jeg.
Men jeg har fundet et lille supplement. Jeg ved godt, at jeg nok ikke forbrænder nær så meget ved dette,som jeg gør ved at løbe en tur, men lidt er bedre end ingenting, ikke? Jeg snakker selvfølgelig om PS3-spillet ‘Michael Jackson – The Experience’. Jeg har haft spillet længe og har i perioder også spillet det, men jeg føler mig lidt som en klovn, når jeg står midt i stuen og danser rundt.
Selvom jeg føler mig lidt åndssvag, havde jeg det sjovt, og jeg fik da også varmen og pusten op. Dem der kender spillet ved, at man faktisk bare kan vælge og bruge den ene hånd og så få point på denne måde – men jeg har valgt, at hvis jeg skal danse det, så skal jeg gå all in! Så jeg skal have hele kroppen med – ellers forbrænder jeg jo ingenting. Jeg synes faktisk det er vanvittig sjovt – og der går lidt konkurrence i den, for selvfølgelig vil jeg have de højeste pointsum, så der bliver knoklet igennem!
Hvad gør I når det regner? Tager I jer sammen alligevel?
Har nogen af jer prøvet dette spil – hvad synes I?

2 tanker om "Et lille træningssupplement"

 1. Christina

  Jeg løber også selvom det kun drypper 🙂 .. For du har ret, det værste der kan ske er jo at man bliver våd. Men sådan som det har stået ned i lårfede stråler idag og igår – ja, så gider jeg altså ikke. Hehe.

  Ja, der er altid dårlige undskyldning. Men det dur bare ikke 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Når det regner laver jeg forskellige øvelser hjemme 🙂 Jeg har for eksempel en fitness-bold jeg bruger meget .. Og hvis det kun drypper en smule, så løber jeg en tur alligevel. Det værste der kan ske er jo at man bliver våd – og hvor slemt er det egentlig, når man tænker over det?

  Men syens det er fint du har fundet en måde at holde dig i gang når det regner, i stedet for bare at sætte dig ned med armene over kors og tænke at du jo ikke kan lave noget, fordi det regner.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *