Banan pandekager

Jenina skrev på min facebook-side, at hun havde en opskrift på banan pandekager, som jeg bare skulle prøve. Jeg fik opskriften og den lød virkelig interessant, så det blev jeg jo nødt til at prøve. De skulle være sundere end almindelige pandekager – og så kan jeg tilføje, at de smager fantastisk!

(til cirka 4 pandekager)

 • 4 æg
 • 1-2 stor banan
 • Kokos olie
 • 1-2 tsk. kanel
 • 1-2 tsk. kardemomme

Mos bananen sammen med kanel og kardemomme. Pisk herefter blandingen sammen med æggene. Varm panden op med kokos olie og steg pandekagerne.

Et fif til fyld kan blandt andet være at komme rosiner i som jeg gjorde idag. Det smagte super godt! For det hjælper jo ikke at fylde den med sukker eller flormelis, for så er den jo slet ikke sundere end en almindelig pandekage. Faktisk er der så meget smag i disse pandekager, at det næsten ikke er nødvendigt at komme noget i dem. Jeg tænker faktisk, at de kunne være super lækre med vanilleis i. Det kunne være det skulle prøves engang.

Hvad kommer du i dine pandekager?

8 tanker om "Banan pandekager"

 1. Findeopskrifter

  Hej!

  Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

  Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

  Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!

  Varm hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.findeopskrifter.dk/

  Svar
 2. Christina

  Ah, det er ligesom mig. Jeg spiser heller ikke ris, pasta, kartofler og brød. Og jeg synes faktisk det fungere! Jeg har så valgt at en dag i ugen må jeg gerne få fx et stykke brød eller sådan 🙂

  Ja, jeg synes virkelig også de var lækre 🙂 .. Jeg har aldrig smagt skyr, men det kunne være man skulle prøve det.

  Svar
 3. Mosekonen morgendug

  MEN… hvor blev de pandekager lækre.
  Jeg brugte dog frisk revet ingefær som krydderi.
  Tilbehør blev skyr med granatæblekerner og saften derfra rørt sammen.
  Smagte skønt og vil helt sikkert blive lavet igen her i hytten.
  God aften 🙂

  Svar
 4. Mosekonen morgendug

  Lige pt spiser jeg intet med mel i, sådan for at kickstarte min kostomlægning, men det er ikke noget jeg kan fortsætte med, for jeg elsker brød.
  Spiser heller ikke ris, pasta, kartofler.
  Kun kød, grøntsager og frugt.
  Jeg er en ældre dame og kiloene flytter sig ikke så hurtigt, som da jeg var ung :))

  Svar
 5. Rikke

  Mums! Det lyder virkelig lækkert & at det er lidt sunder en normale pandekager er jo heller ikke så dårligt, den opskrift låner jeg lige 😉

  – Sigaards.dk
  Kig forbi min Give-Away 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *