Løsning på løbegården

Jeg skrev jo i dette indlæg, at jeg skulle finde en løsning på vores løbegård. Rofus er jo simpelthen så klog, så selvfølgelig havde han luret en metode, så han kunne hoppe ud af løbegården (selvom den vel at mærke er 75cm høj). Jeg har tidligere på bloggen vist, når Rofus hopper over siderne på løbegården, men jeg bliver altså nødt til at vise jer det igen, så I kan forstå hvor irriterende han kan være – I kan se linket her.

Det er faktisk en meget simpel løsning. Jeg har taget en gennemsigtig voksdug og klippet den, så den passer i bredten på løbegårdens paneler, samt at de er lige lange og lige går ned over tværstangen, som er midt på panelen. Når de er klippet, har jeg købt noget velkro med klister så voksstykkerne sidder fast, kan tages af og på – og i det hele taget er nemt at have med at gøre.
Vi har givet dyrene en masse tæpper i løbegården, som de rigtig har hygget i idag. Jeg fik taget rigtig mange billeder af de små hyggetrolde, men jeg vil ikke rigtig have billeder af Rofus’ grimme fedthale på min blog. Jeg tror jeg skal have syet en kurv, som de kan have i løbegården, men indtil da må de nøjes med at hygge i en masse tæpper – men det ser da ud til, at de er godt tilfredse, gør det ikke?
Vi har valgt, at de kun skal være i løbegården om dagen (og når vi er hjemme), så vi kan holde øje med om han kan hoppe ud. Indtil videre har han givet det nogle seriøse forsøg, men endnu ikke kommet over (yaay!). Nu håber jeg bare, at det fortsætter sådan – og at han ikke finder en eller anden åndssvag måde at kommer over på. For det ville bare være nemmere at transportere en løbegård end et bur, når man skal på udstilling.

4 tanker om "Løsning på løbegården"

 1. Christina

  Jeg kan ikke helt tage æren for idéen, men genialt dét er det! 🙂 .. Men det er virkelig nemt og simpelt, så du skal prøve det hvis du får problemer med trælse ildere *host Rofus host*.

  Tak for de søde ord 🙂 det er bare ærgerligt at Rofus har en grim grim hale. Hvis han ikke havde det, havde I fået flere billeder 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Det er intet mindre end genialt fundet på!
  Heldigvis har jeg ikke problemer med at dyrene springer over mine løbegårde, men hvis jeg i fremtiden skulle få det, så vil jeg da helt sikkert tage dit geniale trick i brug! Det her indlæg skal helt sikkert bogmærkes, så jeg altid kan finde det igen, haha. – Og herlige billeder af drengene. De ser som altid skønne ud <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *