Instagram moments #11

# 1+2: Jeg modtog udstikkere til fondant og det skulle jo prøves. Jeg gik igang idag, uden jeg egentlig havde en anledning til at bage. Desværre blev resultatet ikke så godt, men al begyndelse er svær. Smørcremen blev ikke som den skulle, den øverste del af kagen knækkede og bogstaverne var virkelig svære at lave – og de endte også med at knække, før jeg fik dem på kagen. Suk. Men al begyndelse er jo svær.
# 3: BIIB BIIB BIIB. Når klokken kun lige har passeret 5, så synes jeg altså det er alt alt alt for tidligt at stå op. Jeg ved godt jeg er nødt til det, men jeg har altså allermest lyst til at vende mig om og lige tage en time eller tre mere.
# 4: Jeg har sat mig for, at jeg skal blive bedre til at bruge ipaden. Det er bare nemmere at bruge bærbaren, synes jeg. Så derfor er jeg bl.a. begyndt at bruge den, når jeg bager i køkkenet; og det fungere den virkelig godt til. Det er lidt et dilemma; at jeg gerne vil bage kage men ikke må spise det – så har lavet den aftale, at kæresten spiser det jeg bager.
# 5: Til Kulturnat i byen, var kæresten og jeg nede og få en øl (okay, jeg fik vand) sammen med mine forældre
# 6: Så smuk er himlen, når jeg kører afsted for at åbne børnehaven. Selvom det er tidligt, kan man da ikke andet end at blive rørt over en skyfri himmel, hvor stjerner og månen er synlig.
Hvis du vil følge mig på instagram; så hedder jeg frkstubba derinde.

4 tanker om "Instagram moments #11"

 1. Christina

  1. Min kæreste ved godt, at jeg ikke gider utroskab. Hvis han vil være sammen med andre, så skal han ikke være sammen med mig. Så det må han jo vælge 🙂

  2. Ehm, jeg ved ikke om jeg er jaloux anlagt. Hvis der er noget jeg ikke synes er okay eller fedt, så ved min kæreste det. Men det er ikke sådan, at jeg tjekker op på ham hele tiden.

  Jeg håber det var svar nok? Ellers så må du skrive igen. Hvorfor er du nysgerrig efter at vide min mening omkring det? 🙂

  Svar
 2. Anonymous

  Hej Christina ! Jeg har lige 2 spørgsmål til dig 🙂
  1: hvordan ville du tackle hvis din kæreste var utro?
  2: er du meget jaloux anlagt?:)
  Håber du vil svare!
  – Anne:)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *