Pladser til First Class Ferret

Jeg har lige modtaget en mail om, at jeg har fået 3 pladser til en ilder udstilling i januar. Jeg glæder mig faktisk lidt til at komme afsted, især nu hvor vores udstilling blev aflyst. Der er dog lang tid til – 5. januar 2013 – men nu er pengene overført, så vi er klar! Nu skal jeg bare lige have dyrene til dyrlæge, så de kan blive vaccineret, men det skulle de jo under alle omstændigheder.

Jeg overvejer at få gjort et eller andet ved løbegården, så Rofus ikke kan hoppe ud af den. Det kunne virkelig være lækkert ikke at skulle slæbe det store bur med. Jeg har været igang med at klippe lidt i en voksdug, som skal ligges på siderne, så han ikke har noget at tage fat i, når han vil hoppe over. Måske virker det, men det skal testes mange gange inden jeg tør tage den med på udstilling.

Det er jo gået okay på de to udstillinger vi har været på, så jeg håber da på at det kommer til at gå okay på denne udstilling. Den første udstilling vi var på, fik alle 3 dyr en 4. plads hver, samt at Mailo fik en ‘Sommer Sekretær Favorit’; jeg kunne ikke være mere stolt! Den sidste udstilling vi var på, vandt min lille Mailo en 2. plads – en placering jeg aldrig troede han ville kunne få. Så jeg er virkelig spændt på, om de overhovedet vinder noget næste gang.
Hvis du vil se mere om udstillingen, kan du trykke her.

8 tanker om "Pladser til First Class Ferret"

 1. Christina

  Hehe. Ja, nu deltager jeg. Havde jo egentlig sagt til mig selv at jeg ikke gad det der ilderpjat mere, hehe. Men nu tager vi lige med her og ser om jeg vil deltage på flere udstillinger efterfølgende (mon ikke).

  Jeg glæder mig også til at se dig igen 🙂 .. Og hygge med alle de andre ildertosser, hehe. Dyrene kommer nok ikke til at vinde noget, så grimme de er for tiden. Men hva' filan, så får vi jo bare en hyggelig dag.

  Svar
 2. Christina

  Hvis vi overhovedet kommer hjem med noget, hehe. Jeg regner ikke med at vinde noget, men jeg håber. Det er altså en ret fed følelse, når de nævner ens ilder til præmieoverrækkelsen.

  Svar
 3. Christina

  Åh. Det er altid dejligt med ros; mange mange tak 🙂 .. Jeg gør hvad jeg kan, for at den skal vise hvem JEG er, så jeg er rigtig glad for at du siger den er personlig.

  Jeg vil da lige ta' et kig forbi din blog 🙂

  Svar
 4. Anjaaeh

  Det er så super dejligt at du vil deltage!
  Glæder mig meget til at have en fantastisk dag sammen med dig og alle de andre deltagere. Og ikke mindst at gense dine søde kræ; det er jo altid en fornøjelse! 😀 <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *