Et par bukser bliver til

(Billedet snyder lidt, for bukserne var alt for lange til mig, så man får ikke det ‘rigtige’ billede af dem. Jeg håber på at få taget et af mor med dem på, så I kan se hvordan de rigtigt skal sidde.)

Jeg skrev jo tidligere, at jeg bare manglede at lave smock på de bukser til min mor. Nu er jeg blevet færdig med bukserne! Det har dog kostet blod, sved og tårer, og blev desværre nødt til at opgive det der smock. Jeg blev klar til at begynde at sy smock. Det handler jo om, at man skal sy rundt og rundt og så ved at have elastiktråd som undertråd, kan man gøre så det bliver ‘rynket’. Jeg synes virkelig det ser fedt ud med smock, så jeg var klar på at prøve det.

Jeg har længe snakket om det og havde også fundet en masse beskrivelser af hvordan man gør, men jeg synes virkelig det var svært. Så efter at have kæmpet med det i lang lang tid, blev jeg simpelthen nødt til at opgive; for det ville slet ikke som jeg ville.

Derefter kom jeg i tanke om at jeg havde noget rib liggende, som jeg havde købt til et andet projekt. Så det besluttede jeg mig for, at prøve at sy på. For jeg ville virkelig gerne have disse bukser færdige. Det var første gang jeg prøvede at sy rib, så jeg var spændt på om jeg også skulle opgive dette forsøg, men det var meget mere samarbejdsvillig end det der smock! Så det er helt sikkert noget jeg godt kunne finde på at arbejde med igen. Dog havde jeg lidt svært ved at vurdere hvor elastisk det var, så blev nødt til at sprætte det hele op første gang, men anden gang lykkedes det! Og resultatet blev rigtig godt, synes jeg!

Og så blev bukserne færdige! Jeg ville gerne have dem lavet færdig, så mor kunne få dem med på ferie på søndag (og det nåede jeg). Min familie tager afsted til Tunesien søndag og en uge frem, og jeg er skide misundelig! Nu vil jeg gå hjem til mor med bukserne, og jeg krydser alt hvad jeg kan, for at de passer!Jeg er faktisk ret stolt af disse bukser og så snart jeg får købt noget mere rib, så vil jeg igang med at sy nogle til mig selv. De var egentlig nemme nok at lave (set bort fra kampen med smocken og at jeg skulle sprætte ribben op), især nu hvor jeg ved hvordan jeg skal gøre.

2 tanker om "Et par bukser bliver til"

  1. Christina

    Tak 🙂 jeg er også rigtig stolt. Skal have fat i noget rib, så jeg kan sy nogle til mig selv. Jeg vil bare lave dem i sådan noget stof, som bl.a. sweatshirts er lavet af.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *