Vandpibe

Igår aftes far min bror på besøg. Han har ofte spurgt, om vi ikke snart skulle prøve hans vandpibe og selvfølgelig skulle vi det. Vi planlagde så, at vi kunne gøre det igår. Jeg havde fundet lidt chips og sødt frem, som vi kunne hygge os med imens vi røg på vandpiben – og det var bare skide hyggeligt.
Vi startede med at smage på noget tobak med æblesmag; og selvom det ikke smagte så kraftigt af æble som håbet, så smagte det nu altså rigtig godt. Vi sluttede af med at prøve jordbær, og den var virkelig god! Næste gang må vi prøve nogle af de andre smagsvarianter, som min bror har.
Jeg vil så gerne selv have en vandpibe, da jeg elsker stemningen omkring det. Så jeg har lokket mine forældre til at se efter en til mig, når de skal til Tunesien i næste uge.

Hvilken smag kan du bedst lide?

2 tanker om "Vandpibe"

  1. A + K = ♥

    Haha, det er længe siden jeg har set en vandpibe i brug, hvilket er egentlig er skægt, da de var vældigt populære til festerne, da jeg var yngre. Kan stadig mindes den søde duft af æbletobak (;

    – Anne

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *