Om en måned..

.. Har jeg fødselsdag! Og ja, jeg er virkelig et barn når det kommer til det. Jeg tæller ned, kan ikke sove natten op til, elsker at have gæster, blive forkælet og ja; jeg elsker bare at have fødselsdag!

Jeg vil så gerne lave noget på dagen, men hvad det skal være ved jeg ikke. Det er altid hyggeligt at bowle, men jeg kan ikke rigtig bowle med mit håndled (eller, jeg tror i hvert fald ikke det er super smart). Men derfor kan det jo godt være hyggeligt at være derude omringet af familie alligevel. Ellers så har jeg overvejet, om familien skal inviteres op til lidt god mad og så hygge på den måde.
Omkring mit vægttab, har jeg jo sat mig det mål, at jeg vil have tabt mig 10kg på min fødselsdag. Et mål jeg måske er begyndt at tænke er måske en lille smule urealistisk; men det skal altså komme an på en prøve! Indtil videre har jeg tabt mig 5,7kg, så det er reelt set kun 4,3kg jeg mangler at smide – og det har jeg jo 4 uger til. Det ville i hvert fald være den bedste fødseldagsgave, hvis jeg når mit mål. Det burde jo kunne lade sig gøre at smide cirka 1kg i ugen.

8 tanker om "Om en måned.."

 1. Vanessa

  Selvfølgelig. Ikke noget bedre end når andre hepper på en! Du giver mig i hvert fald inspiration til også at gå i gang. Det er bare det der med at tage sig sammen! 😛

  Svar
 2. Vanessa

  Selvfølgelig. Ikke noget bedre end når andre hepper på en! Du giver mig i hvert fald inspiration til også at gå i gang. Det er bare det der med at tage sig sammen! 😛

  Svar
 3. Heidi

  Jeg hepper på dig :o)
  Og ja, det er altid hyggeligt at bowle på ens fødselsdag, jeg har desværre ikke andre gode idéer – er lidt idéfattig for tiden ;o)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *