Små syslerier

Jeg har manglet at være kreativ, så jeg har derfor besluttet mig for at sidde mere ved symaskinen, end jeg førhen har gjort. Jeg synes virkelig det er fantastisk at sidde der. Jeg har sat mig forskellige projekter for, som jeg så småt er begyndt på.

Jeg har forsøgt mig med at lave en keyhanger. Jeg så at tusindfryd havde lavet denne DIY, og så var det jo bare at komme igang. Jeg synes virkelig at hendes forklaring er dejlig nem, og jeg har planer om at jeg vil lave mange flere keyhangere i forskellige farver. Jeg har lige fået dette turkise bånd hjem og jeg havde jo en del af det stof jeg brugte til mine puder på lager, så jeg var ikke i tvivl om at jeg ville igang med at lave en keyhanger.
Derudover er jeg igang med at sy et par tullebukser til min mor. Det er første gang jeg prøver at sy bukser sådan rigtigt, så jeg er spændt på om de overhovedet passer, når jeg har lavet dem. I får først lov at se hele buksen, når jeg er færdig. Men er mønstret ikke flot? Jeg er helt vild med farverne. Jeg skal nemlig have lavet smock, og det har jeg aldrig prøvet før. Jeg har fundet denne DIY på hvordan man laver det, så det glæder jeg mig til at prøve. Det ser jo meget simpelt ud, så det håber jeg også det er i virkeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *