Dagens aftensmad

Jeg ville da lige vise jer, hvad aftensmaden idag bestod af. Engelsk bøf med ovnstegt squash, gulerødder, pastinak og lidt kartoffel. Det er utrolig nemt at lave og så smager det bare sindsygt godt! Jeg ville egentlig gerne have rodbede også, men det havde vi desværre ikke mere af.
Omkring mit vægttab, så har jeg haft en rigtig skod uge! Jeg har faktisk slet ikke tabt mig noget overhovedet – og det har virkelig gået mig på. Folk siger godt nok, at jeg vil opleve sådanne perioder. Men hvorfor nu? Nu hvor det ellers gik så godt? Men selvom jeg synes det er super nederen, så må jeg bare kæmpe videre. Det skal dog også siges, at jeg har haft svær ved at holde mig fra de ting jeg ikke måtte i den sidste uge. Jeg ved ikke hvorfor, for synes ikke jeg har haft behovet for det før, men det føler jeg virkelig jeg har haft den sidste uge. Suk.

Men jeg har taget fat i mig selv – og nu må jeg simpelthen tage mig sammen. Jeg har heldigvis ikke taget noget på; jeg har bare svært ved at smide kiloerne. Men jeg håber da at denne ‘krise’ snart går over, for jeg ville så gerne have tabt 10kg inden min fødselsdag (d. 14 oktober). Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at det skal lykkedes, men hvis denne periode bliver ved.. Ja, så ved jeg ikke om jeg når det.

2 tanker om "Dagens aftensmad"

 1. Christina

  Mange tak! 🙂

  Jamen jeg tror du har helt ret. At man synes det er uretfærdigt, og så er det lige pludselig måske lidt 'okay' at spise alt det der man har holdt sig fra. Men jeg kæmper! Jeg vil blive SÅ stolt af mig selv, hvis jeg har tabt mig 10kg på min fødselsdag.

  Svar
 2. Mie

  Ser lækkert ud:-) Tror lysten til at det man ikke må spise stiger, fordi man pludselig ser vægten stå stille og man så “tænker”: Så kan det da også bare være lige meget:-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *