Squashkage

Jeg synes altid det er spændende med opskrifter man ikke før har prøvet; kommer det til at smage godt eller ej. Og jeg må sige, at jeg er godt tilfreds med resultatet og det er sikkert en kage jeg vil bage igen engang.
  • 3 æg
  • 250g sukker
  • 2½ dl solsikkeolie
  • 4-500g groftreven squash
  • 3-350g mel
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 3 tsk. kanel
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Pisk olien i. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt sammen. Dejen hældes i en springform, bradepande eller andet.
Bagetid: cirka 40min. i varmluft ved 180 grader.
OBS! Dejen kan også bruges til muffins/cupcakes. Her skal de bare have 20min. i ovnen istedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *