Legoland

Kan man nogensinde blive for gammel til Legoland? Jeg tvivler. Jeg var igår afsted med mine forældre, min bror og kæresten, og jeg synes virkelig det var så sjovt som sidste gang jeg var der for mange mange år siden. Jeg håber virkelig ikke der går flere år, inden vi skal derind igen.Min bror og jeg havde aftalt på forhånd at vi ville prøve en masse; for når man nu endelig er i Legoland, så skal man altså også op i forskellige forlystelser. Sådan er det bare! Vi legede brandmænd, kørte i tekopper, prøvede dragen, lego racers og så prøvede vi en forlystelse, hvor man skulle skyde efter point – og hvor jeg vandt!

Jeg synes virkelig det var skønt at føle sig lidt som et barn igen og jeg glæder mig allerede til vi engang skal afsted igen. Jeg får helt et smil på læben i dag, når jeg tænker på, hvor sjov en tur det var. Hvor sjovt det var at se de andre prøve Vikings River Splash og min mor blive gennemblødt af det. At se min far og lillebrors ansigt, da de kom ned fra deres egen designede ture i robotarmen, eller at se kærestens ansigt efter at have overtalt ham til at prøve nogle ting, selvom han hjemmefra sagde at han intet ville prøve. Jeg synes virkelig det var fantastisk!

En tanke om "Legoland"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *