Nyt løbetøj

Igår var kæresten og jeg (og svigermor og svigerfar) en tur nede i byen. Der var kulturaften, så butikkerne havde længe åben og havde nogle lækre tilbud. Vi startede aftenen med at tage ud at spise og fejre, at kæresten nu er blevet færdig som elev. Det var super hyggeligt. Stort tillykke, skat! Derefter gik vi ned i byen, hvor der var fyldt med mennesker.
Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville have nogle løbebukser, så det gik jeg meget målrettet efter. Jeg har kun nogle knickers lange løbebukser, og jeg synes bare at nu hvor vejret bliver koldere og koldere, blev jeg nødt til at få mig nogle lange. Egentlig havde jeg besluttet mig selv for, at jeg ville have sådan nogle som Anjas, men sådan blev det ikke. Jeg kiggede på disse løbetights og så at der var et tilbud, hvor man kunne få både jakke og bukser for 400kr; det var jo sindssyg billigt når normalprisen på jakken var 700kr. Så det kunne jeg ikke helt sige nej til, plus at jeg synes det sidder godt på mig og har en fed farve.
Nu glæder jeg mig bare til i aften, så jeg kan komme ud og løbe og få prøvet mit nye løbetøj. Kæresten tror ikke jeg får det brugt, men det må jeg jo så bare bevise for ham at jeg gør.

2 tanker om "Nyt løbetøj"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *