Eftermiddagskaffe

Idag kom mine forældre og min bror på besøg; mor havde spurgt om vi ville give eftermiddagskaffe idag – og selvfølgelig ville vi det. Jeg var derfor gået i køkkenet for at bage. Kæresten ville ikke have cupcakes og jeg ville bage noget jeg aldrig havde prøvet at bage før; så derfor endte jeg med at kaste mig ud i squashkage. Da jeg ikke vidste hvordan resultatet af squashkagen blev, valgte jeg også lige at bage nogle havregrødsboller.
Imens jeg stod og bagte bollerne, opdagede jeg at jeg ikke havde mere mel – så jeg måtte skynde mig i føtex efter mel (selvom det blot var 100g jeg manglede). Det er virkelig typisk mig, lige at glemme at tjekke om der er nok inden jeg går igang. Men heldigvis nåede jeg det inden de kom.

Kagen blev en succes og selv min lillebror, der normalt ikke gider spise kage og sådan noget, tog mere end et stykke. Men den smagte virkelig også godt, og jeg tror da helt sikkert den skal laves igen. Jeg laver et indlæg senere med en opskrift, så I kan prøve at lave den.

10 tanker om "Eftermiddagskaffe"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *