Keyhanger fra ByStroom

Se hvad jeg har købt mig! Idag var jeg nede i kids world, for at aflevere de malerier jeg for lang tid siden malede (link). Og imens jeg var nede i butikken, stod jeg og kiggede på de flotte flotte keyhangere fra ByStroom, og så blev jeg jo nødt til at købe en med hjem.
Jeg nåede faktisk kun lige ud i bilen, før jeg fik alle mine nøgler over i den. Når man, som jeg, ofte ikke har nogle lommer på sig, er det virkelig rart med en keyhanger. Og så synes jeg faktisk bare det ser fedt ud, at gå rundt med sådan en.
Man kan få den i mange mange farver; men jeg har en forkærlighed til sort, så derfor valgte jeg det. Dog har jeg siden jeg kom hjem, overvejet om jeg skulle have købt den i en farve .. Så måske jeg er nødt til at investere i en mere på et tidpsunkt. For de andre farver var nu også lækre! Hvilken ville du vælge? (du kan også se dem med større billeder, ved at trykke her)

2 tanker om "Keyhanger fra ByStroom"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker om "Keyhanger fra ByStroom"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *