Instagram moments #10

# 1: Det her er virkelig typisk mig! Det sker cirka for mig hver aften, når jeg har lagt mig i sengen og liige skal tjekke om der er sket noget nyt inden jeg skal sove. Det er virkelig irriterende! Også selvom jeg synes jeg holder godt ved den, så taber jeg den alligevel. Thank god, at den bare lander i sengen når det sker.
# 2: Jeg var til 50års fødselsdag i lørdags, hvor der gik lidt druk i den. Vi havde denne sang, som skulle synges hver halve time – for vi skulle jo ikke tørste.
# 3: Jeg viste jer jo før, at jeg havde prøvet at lave en buksedragt. Nu har jeg igen været ved symaskinen, og forsøgt mig med berber-bukser. Egentlig var det her mere for at se, hvordan modellen skulle se ud, da jeg vil have lavet sådan nogle her til mig selv.
# 4: Jeg elsker weekender, hvor både kæresten og jeg har fri. For så står vi op sammen, spiser morgenmad sammen og bare nyder at have fri. Der burde være flere af disse weekender, men det er om at nyde dem, når de så endelig er der.
# 5: Når det er sommer, har vi det simpelthen så varmt herhjemme. Derfor elsker dyrene, når vi åbner vinduet (et par centimeter), så de kan ligge der og nyde vinden fra vinduet. Rofus elskede i hvert fald, at han kunne ligge i vindueskarmen og blive kølet ned.
# 6: Jeg er jo igang med at tabe mig, og det har jo også betydet at jeg har skulle omlægge en hel masse vaner. Her er en af de nye (og bedre) vaner jeg har fået istedet. Hvorfor spise boller om eftermiddagen, når man kan spise ostehaps og mandler?Hvis I gerne vil følge mig på instagram; så hedder jeg frkstubba derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *