Aftensmad

Jeg ville lige vise, hvad vi har fået til aftensmad idag. Kæresten ville have kartofler og tornados, og eftersom jeg jo ikke spiser kartofler længere, måtte jeg finde noget andet til mig. Jeg valgte at jeg ville lave noget blomkålsmos, men da det var lidt kedeligt twistede jeg det med gulerødder og ærter. Kæresten mener dog, at det ligner noget der har været nede og vende.
Men jeg synes virkeligt, at det er super lækkert – og så er det bare simpelt at lave! Jeg brugte en hel blomkål, et par gulerødder og nogle frosne ærter og kogte det hele, til det var godt mørt. Da de var møre nok, tog jeg vandet fra og brugte min stavblender til at mose med. Jeg har valgt her, at det skulle være grovmost, men det kan man jo selv vælge.

6 tanker om "Aftensmad"

  1. Christina

    Ja, okay. Måske var det lidt dumt at lave et indlæg om det, når det nu ser så 'underligt' ud :p hehe. Men altså, det smager skide godt – og så er det jo sundere end kartofler.

    Svar
  2. Christina

    Jeg tror det er fordi det er blevet så orange, som det er. Hehe. For det ser måske ikke super indbydende ud. Men godt smager det, og det er jo det vigtigste.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *