En gave til mig selv

Jeg besluttede mig for at jeg ville forære mig en ‘skide godt gået’-gave, nu hvor jeg på en måned har tabt mig 5kg. Det er altid lækkert at forkæle sig selv lidt, når man opnår noget man gerne vil. Jeg overvejer stærkt, at jeg også vil forære mig selv noget, når jeg når næste delmål.
Jeg har længe været misundelig over, at kæresten købte sig nogle Nike Free og at jeg simpelthen ikke havde råd til dem. Så da jeg så disse Nike Air i en butik, blev jeg nødt til at eje dem. Jeg elsker at de er så simple som de, men at de lige har et pift af pink – de er virkelig lige mig.Faktisk har jeg jo lige købt løbesko, så jeg tænker, at disse skal bruges til arbejde og fritid. Jeg glæder mig faktisk helt til at skulle på arbejde i morgen, så jeg kan prøve at få dem på – for jeg er sikker på, at de er super lækre at have på! Og så samtidig med at de er komfortable, så synes jeg altså også at de er vildt fede.

25 tanker om "En gave til mig selv"

 1. Christina

  Uh, jeg er da glad for at du faldte over min blog 🙂 ..
  Jeg har vidst aldrig nævnt hvad jeg træner, men nu er det mest løb jeg gør i. Jeg kan godt lige prøve at lave et indlæg med mit ugentlige træningsprogram – og måske også med min ugentlige madplan 🙂
  Det er altid lækkert at høre, hvad I gerne vil læse – så selvfølgelig skal jeg nok lave et indlæg!

  Svar
 2. Christina

  Uh, jeg er da glad for at du faldte over min blog 🙂 ..
  Jeg har vidst aldrig nævnt hvad jeg træner, men nu er det mest løb jeg gør i. Jeg kan godt lige prøve at lave et indlæg med mit ugentlige træningsprogram – og måske også med min ugentlige madplan 🙂
  Det er altid lækkert at høre, hvad I gerne vil læse – så selvfølgelig skal jeg nok lave et indlæg!

  Svar
 3. Ea

  Stort tillykke med resultatet! Jeg kan godt forstå, at du ikke kan lade sådan nogle lækkerbidskener stå!
  Jeg har først snublet over din blog – og har nu læst en del sider tilbage. Men jeg tænkte om du vil poste dit ugentlige træningsprogram? – nu du nævner at du laver træning af en art. Måske har du allerede gjort det..

  Endnu engang stort tillykke!

  Svar
 4. Ea

  Stort tillykke med resultatet! Jeg kan godt forstå, at du ikke kan lade sådan nogle lækkerbidskener stå!
  Jeg har først snublet over din blog – og har nu læst en del sider tilbage. Men jeg tænkte om du vil poste dit ugentlige træningsprogram? – nu du nævner at du laver træning af en art. Måske har du allerede gjort det..

  Endnu engang stort tillykke!

  Svar
 5. Anjaaeh

  Det var godt nok en god pris! Tror da vidst lige jeg skal et smut forbi vores lokale Kvickly for at se om jeg også lige kan score mig et par 😉 Tak for tippet <3

  Svar
 6. Anjaaeh

  De er super fede! Jeg har altid været stor fan af Nike!
  Hvad måtte du slippe for dem – og i hvilken butik? 🙂
  Endnu en gang tillykke med vægttabet – det er simpelthen så flot ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 7. Anjaaeh

  De er super fede! Jeg har altid været stor fan af Nike!
  Hvad måtte du slippe for dem – og i hvilken butik? 🙂
  Endnu en gang tillykke med vægttabet – det er simpelthen så flot ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *