De første 5 kilo

Jeg har faktisk glædet mig helt vildt til at skrive dette indlæg! For jeg er nået de første 5kg, som jo også var mit første delmål. Det er ret vildt, at jeg allerede nu har tabt en fjerdedel af det jeg gerne vil tabe mig – og så er det sket siden d. 15. juli! Dog havde jeg jo lige en uge, hvor jeg tog 2kg på, men dem fik jeg jo smidt igen i løbet af en uge. Så egentlig kan man sige, at jeg har tabt disse 5,1kg i løbet af en måned – fra 1. august til 1. september!
Jeg har jo målt mig undervejs. Jeg har faktisk målt mig lidt over det hele, men jeg tænkte at når jeg alligevel havde målebåndet fremme, så kunne jeg lige så godt måle hvad der kunne måles. Jeg synes dog det er svært at måle mig, for jeg aner ikke om jeg får målt præcis samme sted hver gang, men jeg forsøger da. Jeg kan fortælle at nu siger målene:
 • Lår -5cm
 • Hofte -3cm
 • Mave -6cm
 • Talje -3cm
 • Bryst -1,5cm
 • Overarm -1,5cm
Jeg fik af vide, at man normalt siger at 5kg er en buksestørrelse, men det kan jeg desværre ikke mærke endnu. Jeg synes faktisk slet ikke, at jeg kan mærke nogen steder, at jeg har tabt mig. Men når jeg kigger på målene, så kan jeg jo godt se at der er forsvundet nogle centimeter forskellige steder – det kan jeg bare ikke se, når jeg står og ser på mig selv. Men mon ikke det kommer på et tidspunkt?Fordi jeg har nået mit delmål, skal kæresten og jeg et eller andet. Vi har ikke helt besluttet hvad det skal være endnu, men et eller andet skal vi nu nok finde på! En tur i biografen måske? Jeg kan super godt lide at vi har lavet denne aftale, at hver gang jeg når et delmål, så skal der ske et eller andet. Så nu er første delmål nået, næste delmål er 10kg.

Hvis I vil vide noget omkring mit vægttab, så spørg endelig! 
(og nej, jeg er ikke blevet ekspert, men jeg lever i det lige nu)

23 tanker om "De første 5 kilo"

 1. Christina

  Tak :'D jeg er også selv ret imponeret af mig selv. Jeg er da glad for, hvis jeg kan motivere dig 😀 hehe. Jeg vil sige, at det med at måle sig nu er en ret god idé! 😉

  Svar
 2. Christina

  Tak :'D jeg er også selv ret imponeret af mig selv. Jeg er da glad for, hvis jeg kan motivere dig 😀 hehe. Jeg vil sige, at det med at måle sig nu er en ret god idé! 😉

  Svar
 3. Christina

  Tak 😀 .. Jeg må indrømme, at jeg også selv er ret ret stolt! Ja, det er faktisk utrolig motiverende, at man kan se man har mistet nogle centimeter. Mere motiverende, end jeg egentlig havde regnet med :p .. Så det er helt sikkert noget jeg vil anbefale! Det er lidt 'sjovere' end at stille sig på vægten.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *