Behind the blog: Vanilla Dreams

Betina fra bloggen thevanilladreams.net har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

 
Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?
Hej! Mit navn er Betina, og jeg er 20 år gammel. Til hverdag går jeg på Roskilde Tekniske Skole, hvor jeg er ved at uddanne mig til Web-integrator.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Samvittighedsfuld – Fordi jeg går meget op i at være et godt menneske, og hvis jeg gør noget selvisk, får jeg rigtig dårlig samvittighed.
Naiv – Jeg har det med at stole på hvad folk siger til mig, om det så er en god eller dårlig ting, kommer jo an på situationen. Det betyder også at 1. april er den værste dag på hele året for mig!
Hvor ser du dig selv om 5 år?
Forhåbentlig er jeg færdiguddannet og bor i en lækker lejlighed sammen med en lækker fyr, som er min store kærlighed.
Hvad er din største drøm?
Min største drøm er nok at kunne leve livet uden komplikationer og ubehageligheder. Men jeg ville heller ikke have noget imod at blive professionel bassist og spille med alle de store rockmusikere 😀
Hvad er dit bedste minde?
Jeg har rigtig mange gode minder, og det er svært for mig at udvælge et enkelt. Hvis jeg skal vælge et, vil jeg sige den dag Nicklas kom hjem fra Thailand sidste år, hvor jeg overraskede ham i lufthavnen og hvor vi senere tog alene ud og så Brøndby sammen, og så tog vi hjem til mig, hvor vi lå i hinandens arme og snakkede hele natten. Rigtig romantisk 😀
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Jeg har socialangst, og har meget svært ved at gå på min uddannelse på grund af det.
Hvad fik dig til at begynde at blogge?
Jeg havde alt for mange tanker oppe i hovedet, som jeg blev nødt til at komme af med. Og så blev jeg meget inspireret af andre bloggere 🙂
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Jeg blogger fordi det er hyggeligt, og jeg føler ligesom at jeg skaber noget, som jeg kan kigge tilbage på når jeg er ældre. Jeg har ikke planer om at bloggen skal blive større, og jeg skal heller ikke blogge på bloggers delight eller sådan noget lignende 🙂
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste er uden tvivl alle de dejlige læsere, der tager sig tid til at kommentere noget, som jeg har siddet og skrevet!
Hvad blogger du mest om?
Før i tiden var min blog mest omkring min hverdag, men jeg er begyndt at skrive rigtig meget om mode, så det er nok hovedemnet på min blog nu.
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Ejjj, det har jeg jo ikke engang afsløret for mine egne læsere endnu! Nå, pyt med det.
Min blog hedder Vanilla Dreams fordi jeg vil lave noget bagværk der skal være min ”signatur-dessert”, hvis man kan sige det sådan. Og den dessert skal så hedde Vanilla Dreams. Jeg er ikke helt sikker på om det skal være kage, is eller noget helt andet endnu 🙂
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Jeg har haft tålmodighed! Det har taget mig 3 år at skrabe de 178 faste læsere jeg har gennem google sammen. Ellers har jeg bare kommenteret rundt på forskellige blogs, og der er også kommet en del til de gange jeg har haft giveaways kørende.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
Mit design skulle gerne afspejle mig, og derfor har jeg 4 firkanter med billeder der er aktuelle for min personlighed. Jeg skifter dem ud jævnligt. Eller i det mindste prøver jeg 😉
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive på din blog?
Nej, det gør jeg ikke! Det er min blog, så det er op til mine læsere om de vil læse det. Jeg laver også engang imellem nogle indlæg med den musik jeg hører, og jeg får aldrig nogen respons på dem, men jeg bliver ved! Jeg ved godt at det musik jeg hører måske ikke er passende til målgruppen for min blog, men det betyder utroligt meget for mig, så jeg vil blive ved med at spamme bloggen med min musik 😀
 
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor?
Jeg læser rigtig, rigtig mange modeblogs og fotoblogs. Fælles for dem er at de inspirerer mig fandens meget 🙂 Så læser jeg også personlige blogs, og det kan jeg godt lide fordi jeg synes at det er spændende at følge med i andres liv og sammenligne dem med mit eget.
 
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Jeg hører for det meste kun rock. Mine yndlings bands er Pretty Maids, KISS og Steel Panther. En sang jeg kan blive ved med at høre er Pretty Maids – Clay. Jeg har rigtig mange gode minder som jeg forbinder med den sang, så den kan altid gøre mig i bedre humør 🙂
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Fandens meget sushi! Det er min livret.
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Mit sidste køb var et par blå jeans, en mønstret skjorte og en halskæde – Det hele fra H&M.
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Det første – Facebook. Det sidste – Facebook. Haha! Hvis man skal se bort fra det, så er det første at tage tøj på, og det sidste.. tage tøj af. Okay, det blev ikke meget bedre!
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
”Believe” eller ”Tro på dig selv”, da jeg synes at det er det vigtigste i verden. Jeg har aldrig rigtig troet på mig selv, og jeg ved at det har skadet min selvtillid utroligt meget. Engang imellem bliver jeg nødt til at stoppe op og tænke ”Jeg er sgu sej!” 😉
Link til bloggen: www.thevanilladreams.net

2 tanker om "Behind the blog: Vanilla Dreams"

  1. Christina

    Hejsa 🙂 jeg har faktisk bare lavet billedet så teksten var i midten – og så har jeg prøvet mig frem med, om der skulle mere baggrund til venstre, for at den så stod midt på. Det var et bøvlet arbejde, men det lykkedes til sidst 🙂

    Du kan gemme min overskrift på din computer, så kan du se hvad jeg mener 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *