Ja, jeg synder også indimellem ..

Jeg er blevet spurgt, om jeg virkelig kun spiser ‘sundt’ hele tiden og nej, selvfølgelig gør jeg ikke det. Der er nogle dage og i nogle situationer, hvor jeg er godt træt af det hele og tænker ‘fuck det’ – og så spiser alt andet end det jeg ‘plejer’. Men jeg er begyndt, at når det sker, at gå eller løbe mig en tur efterfølgende. Jeg ved godt, at jeg ikke forbrænder det hele ved at gøre det, men det er vel bedre end at smide sig på sofaen bagefter?

Men jeg synes altså også, at man skal have lov til indimellem at forkæle sig selv med noget; om det så er slik, kage, god mad eller andet. Det er jo ikke en kur jeg er på, men en kostændring – og hvis jeg skal kunne se mig selv leve sådan her, ja så skal der altså også være nogle goder indimellem. Men jeg tænker mere over det, end jeg førhen har gjort. Istedet for to stykker kage, så kan jeg godt nøjes med et lille stykke osv. Men jeg må indrømme, at efter jeg er begyndt at tabe mig og er blevet mere bevidst om hvad jeg spiser, så har jeg ikke så stort et behov for ‘usunde’ ting, som førhen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *