Filmanmeldelse: Charlie St. Cloud

Resume fra kino.dk:
I ‘Charlie St. Cloud’ er Charlie (Zac Efron) overvældet af sorg. Hans yngre bror Sam dør i en tragisk ulykke, som han føler sig ansvarlig for. Charlie er også død i et kort øjeblik, men genoplives af en ambulancefører. Fra da af beslutter Charlie sig for at leve i fortiden, men da han møder en pige, må han vælge mellem hende eller holde et løfte til afdøde Sam.
Trailer til filmen:
Min anmeldelse: 
Jeg havde faktisk ikke store forventninger til denne film, da den eneste årsag til at jeg blev nødt til at se den var, at Zac Efron er med i den – og jeg synes virkelig han spiller rollen som Charlie super godt! Jeg synes at filmen er rigtig sød, og det er en rigtig sød historie.
En ting der var fantastisk i filmen var, at den var uforusigelig. Man havde en forestilling om hvad der skulle ske – men pludselig skete der en masse ting, som gjorde at filmen fik en helt anden drejning end man havde forventet.
Jeg synes filmen var sød, men det er ikke en af de bedste film jeg har set. Jeg kan ikke helt fortælle hvorfor, men da filmen var færdig, sad jeg ikke med den der ‘wauw’-følelse, som jeg nogengange gør. Men jeg synes samtidig, at den var rigtig sød og sagtens en film jeg ville kunne se igen.
Har I set den? Hvad synes I?

2 tanker om "Filmanmeldelse: Charlie St. Cloud"

  1. Christina

    Jeg synes den var sød, ingen tvivl om det. Men den var bare ikke ekstraordinær 🙂 hehe. Jeg kunne måske sætte den på igen om noget tid, men ikke lige indenfor den nærmeste fremtid.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *