Ny pung!

Jeg har fået mig en ny pung. Jeg har længe været træt af den gamle røde jeg havde, hvor lynlåsen kun virkede når den selv havde lyst – og hvor knappen faktisk ikke rigtig virkede. Så nu var det på tide! Jeg havde besluttet mig for, at næste gang jeg skulle have en pung, så skulle den være sort. Jeg har egentlig været godt nok tilfreds med den røde, men den var bare rød.
Jeg fandt denne clutch på ebay (til næsten ingen peneg), og jeg synes virkelig den er flot! Dog har den ikke plads til kort og sådan, så jeg har nu bestilt en lille pung (igen på ebay) til mine kort, så de ikke ligger løs i clutchen. Ellers synes jeg den er fantastisk; der er plads til penge og kort, men også til mobil, nøgler og det løse. Jeg har dog valgt at fjerne den rem, da jeg synes den sidder et underligt sted.

5 tanker om "Ny pung!"

 1. Christina

  Jeg kan ikke huske præcis hvor lang tid der gik, men jeg mener at der max gik 2uger. Jeg plejer bare at gå efter dem der har en procent over 95% – og jeg har endnu ikke oplevet ikke at modtage det jeg bestiller. Du skal dog huske, at der KAN gå op til 4 uger, før man modtager, men det har jeg endnu ikke oplevet 🙂

  Men den er virkelig lækker; jeg bruger den hver dag 🙂

  Svar
 2. Christel

  Hvor lang tid gik der inden du fik den, er nemlig lidt usikker på at bestille den da jeg kan se at ratingprocenten ved sælger “kun” er på 98,1%, og jeg plejer for at være helt sikker kun at bestille ved sælgere der har rating på over 99%
  – men jeg er bare så VILD med den her Clutch/pung 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *