En øv-følelse

Jeg kom til at kigge billeder fra ‘gamle dage’ og især et billede påvirkede mig. Dette billede er fra da jeg gik i 10ende klasse – og se lige hvor tynd jeg er? Jeg ved godt at det er 7 år siden (eller sådan noget), men alligevel? Jeg blev virkelig trist ved at se det billede fra dengang og så se ned af mig selv nu. Faktisk fik jeg helt ondt i maven ved at tænke på, at jeg har taget så meget på. Øv!
Derfor er jeg glad for, at jeg for alvor har gjort noget ved at tabe mig. Vægten siger nu, at jeg har tabt mig 4,6kg – og jeg er så stolt af mig selv! Jeg havde aldrig troet, at jeg så hurtigt ville tage mig. Jeg mangler 400g for at have nået mit første delmål, og jeg  skal selvfølgelig nok lave et indlæg omkring det.

8 tanker om "En øv-følelse"

 1. Christina

  Jaja, men jeg synes faktisk ikke det er så uoverskueligt lige nu :p men jeg ved bare, at ofte er de sidste par kiloer skide svære at komme af med – det håber jeg ikke de er for mig. For hvis jeg kunne tabe mig 22kg, ville det være fantastisk! Meeeeen – nu starter vi med 5kg af gangen 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Det virker måske uoverskueligt i starten, men ligeså snart masser af motion og sundere kost er blevet en vane, er det legende let 🙂 Og husk; du har altid min støtte!

  Svar
 3. Christina

  Hvor er du sød 🙂 og tak. Jeg håber virkelig også at jeg når mit mål. Jeg vil! Selvom der stadig er lange udsigter – jeg mangler jo stadig 15kg.

  Svar
 4. Christina

  Jeg må indrømme, at jeg også er SUPER stolt af mig selv. De er jo forsvundet på … Ja, på noget der ligner 4 uger – for det var d. 1 august, at jeg for alvor tog mig sammen. Hvis det fortsætter sådan, vil jeg jo kunne nå mit mål om cirka 5 måneder. Det er virkelig motiverende at tænke sådan!

  Svar
 5. Vanessa

  Kender altså virkelig følelsen. Jeg kigger tit på gamle billeder, hvor jeg bare er SÅ tynd og nu er jeg jo bare rigtig tyk! Men det er rigtig sejt at du har tabt dig næsten 5kg! 🙂

  Svar
 6. Christina

  Tak 🙂 jeg er faktisk også selv overrasket over, at jeg har kunne tabe mig så hurtigt. Jeg må indrømme, at det giver blod på tanden når det går så godt 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *