Lidt godt til kollegaerne

Jeg har været igang i køkkenet; jeg havde sidste dag i vuggestuen idag og så tænkte jeg at det var anledning til at bage lidt. Jeg er ikke færdig i institutionen, men jeg skal fra mandag være i børnehaven (det er en integreret institution, jeg er vikar i). Derfor sagde jeg ‘farvel’ i vuggestuen idag, for at være i børnehaven.
Jeg valgte at bage kanel cupcakes, da jeg før har lavet dem og de ikke er så søde igen. Jeg havde besluttet mig for, at frostingen skulle laves af flødeskum og vanille, da jeg simpelthen synes at det ‘almindelige’ frosting med smør og flormelis er alt alt for sødt – og det er jeg slet ikke til.
For at gøre dem lidt flotte, forsøgte jeg mig med fondant. Det er første gang jeg prøver at lave sådan noget, men jeg tror bestemt ikke det er sidste gang. Det var nemt at lave og super nemt (og sjovt) at arbejde med – det er faktisk ligesom modellervoks. Jeg ville have lavet sommerfuglene helt røde, da vuggestuen bliver kaldt ‘rød gruppe’; men hold op, hvor skulle der bruges meget frugtfarve, så jeg droppede at gøre dem helt røde, og gjorde dem lyserøde istedet.

8 tanker om "Lidt godt til kollegaerne"

 1. Lille Lisa

  Hvor ser de gode ud! De må da have bragt en masse glæde 🙂
  Første hurtige kig på det øverste billede, lignede det lige at det var en rød muffin, ala de der red velvet kager – flotte det er de 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Hooooold da op! Jeg troede ikke længere min krop kunne hungre efter søde sager – men lige nu sidder jeg faktisk og savler. De ser VIRKELIG gode ud! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 3. Sabrina

  Mums!
  De ser altså bare gode ud, elsker selv at bage og især muffins for det er så dejligt nemlig og det er kun fantasien som der sætter grænser i hvad man kan putte i dem 🙂

  God weekend

  Kh Sabrina

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *