Salatkrisen

Vi kender det alle sammen, gør vi ikke? Vi spiser salat en hel uge – og lige pludselig er man bare ved at være så træt af at spise salat, fordi det bare er det samme igen og igen. Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke er ved at være træt af at spise salat, nu hvor jeg spiser det næsten hver dag. Og nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg forsøger virkelig at gøre min salat spændende!
Jeg har en ‘standard’ salat, som indeholder iceberg salat, agurk og majs – derudover tilføjer jeg lidt forskelligt. Jeg synes fx at salat, hvor der er tilføjet enten æbler, vindruer, pærer, gulerødder, feta eller rosiner er super lækkert. Og faktisk er det jo kun fantasien der sætter grænser. Udover det ‘grønne’ i salaten, synes jeg også det er vigtigt at variere med kødet. Jeg spiser skiftende tun, rejer, bacon, kylling og hvad jeg ellers lige har lyst til.
Og så er jeg af den type, som har erkendt, at jeg ikke kan spise salat uden dressing. Jeg synes simpelthen det bliver alt for kedeligt og tørt, hvis der ikke er dressing på. Og her har man jo også muligheden for at tage forskelligt dressing på hver gang.
Hvordan spiser du din salat?

20 tanker om "Salatkrisen"

 1. Vanessa

  Hihi, hvis man ikke kommer salat på! 😀 Men jeg ved hvad du mener. Men man kan jo også bruge mindre, eller bruge en der er lidt “sundere”. Jeg prøver mig i hvert fald altid frem.

  Svar
 2. Vanessa

  Hihi, hvis man ikke kommer salat på! 😀 Men jeg ved hvad du mener. Men man kan jo også bruge mindre, eller bruge en der er lidt “sundere”. Jeg prøver mig i hvert fald altid frem.

  Svar
 3. Christina

  Jeg synes bare, at det bliver så tørt og kedeligt hvis man ikke kommer salat på. Jeg ved godt, at det ikke er det sundeste .. Men nu er det jo ikke sådan, at jeg bader salaten i det :p ..

  Svar
 4. Christina

  Jeg synes bare, at det bliver så tørt og kedeligt hvis man ikke kommer salat på. Jeg ved godt, at det ikke er det sundeste .. Men nu er det jo ikke sådan, at jeg bader salaten i det :p ..

  Svar
 5. Vanessa

  Jeg tror aldrig jeg kan blive træt af salat. Jeg prøver virkelig mange forskellige ting. Men jeg er som dig. Jeg kan virkelig heller ikke spise salat uden dressing.

  Svar
 6. Christina

  Så har du ikke puttet det 'rigtige' i. Hehe. Det skal være, så du har lyst til at spise det – ellers er der ingen fidus ved at spise det (det er jo kedeligt at spise noget, man ikke gider spise).

  Svar
 7. Christina

  Så har du ikke puttet det 'rigtige' i. Hehe. Det skal være, så du har lyst til at spise det – ellers er der ingen fidus ved at spise det (det er jo kedeligt at spise noget, man ikke gider spise).

  Svar
 8. Christina

  Jeg ved faktisk ikke om jeg har smagt hjertesalat nogensinde; det kunne være det skulle være næste køb. Jeg kommer også nogengange ketchup på – og du har helt ret, det smager nemlig godt 😀

  Svar
 9. Christina

  Jeg har faktisk aldrig smagt melon i salat; det må jeg vidst prøve næste gang! :).. Uh, kunne du ikke give mig den opskrift på kokosdressing? Det kunne jo være lækkert, hvis jeg også kunne lide den. Hehe.

  Svar
 10. Christina

  Jeg er stadig igang med at 'lære' at spise nødder, hehe. Så det er endnu ikke i min mad, men jeg arbejder da hen mod det. Men det er nemlig rigtig, man skal bare twiste det lidt, så man ikke bliver træt af det 🙂

  Svar
 11. Christina

  Jeg er stadig igang med at 'lære' at spise nødder, hehe. Så det er endnu ikke i min mad, men jeg arbejder da hen mod det. Men det er nemlig rigtig, man skal bare twiste det lidt, så man ikke bliver træt af det 🙂

  Svar
 12. Eeyorenyk

  Jeg er én af dem der er Virkelig dårlig til bare at spise en salat. Jeg synes som regel det er usigeligt kedeligt uanset hvor meget gøgl jeg propper i. :p Men jeg prøver langsomt at blive bedre til at spise det – Eller i hvert fald få det sunde indslag på én eller anden måde. 😉

  Svar
 13. Gitte Christine

  Min standardsalat er hjertesalat, bønnespirer, squash, peberfrugt, forårsløg og feta. Nogle gange drysser jeg bacon over eller putter persille i, men der skal altid dressing på. Gerne Creme fraiche dressing eller ketchup. Jeg ved det lyder mærkeligt, men det smager godt 😀

  Svar
 14. Gitte Christine

  Min standardsalat er hjertesalat, bønnespirer, squash, peberfrugt, forårsløg og feta. Nogle gange drysser jeg bacon over eller putter persille i, men der skal altid dressing på. Gerne Creme fraiche dressing eller ketchup. Jeg ved det lyder mærkeligt, men det smager godt 😀

  Svar
 15. Mie

  Vi spiser alt for lidt salat. Men jeg synes det smager super godt med, salat, agurk, peberfrugt, ærter, majs, tun og æg. Og så er jeg en af dem der helst ikke vil have dressing på salaten:-)

  Svar
 16. Heidi

  Åh ja! Melon er også super lækkert i salater, og forskellige nødder som Anjaaeh skriver.
  Jeg lavede en kokosdressing her den anden dag – den var super lækker (og sund)! Så du har helt ret, det er kun fantasien der sætter grænser :o)

  Svar
 17. Heidi

  Åh ja! Melon er også super lækkert i salater, og forskellige nødder som Anjaaeh skriver.
  Jeg lavede en kokosdressing her den anden dag – den var super lækker (og sund)! Så du har helt ret, det er kun fantasien der sætter grænser :o)

  Svar
 18. Anjaaeh

  Spiser også rigtig meget salat. – Hver gang forsøger jeg at lave den lidt om, med forskellige frugter eller grøntsager, for lige netop ikke at blive træt af det 🙂 ananas og gulerødder er altid en klassiker. Og ellers så masser af forskellige nødder i.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *