Sommer, sol & søndag

Da kæresten og jeg begge har weekend, besluttede vi os for at vi ville nyde det gode vejr. Derfor hoppede vi på cyklen og cyklede til Nysø. Nysø er en sø, der er blevet lavet i udkanten af Varde; det er virkelig hyggeligt og fredeligt derude omringet af skov. Det blev til en dejlig cykeltur på knap 13km; og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det.

Vi havde ikke taget badetøj på (og det fortrød jeg lidt), men vi skulle selvfølgelig ud og soppe lidt i vandet alligevel. Vandet var en smule køligt, men det var virkelig rart i denne varme. Men jeg endte alligevel med at komme så langt ud, at mine shorts blev gennemblødte.
Vi havde taget mad og drikke med hjemmefra. Faktisk var det hele formålet med vores tur, at vi kunne spise vores frokost ude ved søen. Desværre var både sodavand og mad hårdt ramt af varmen, og var derfor en sørgelig fornøjelse.
Nu er vi hjemme og har fået en smule nok af solen. Vi har været i bad og fået vasket alt sandet og vandet af. Jeg tror resten af dagen skal gå med at slappe af, måske læse en smule og så hygge med noget godt aftensmad – nu er det jo søndag. Det er tider som disse, hvor man virkelig ville ønske at man havde sin egen have, så man kunne ligge sig udenfor og bare nyde vejret.
Hvad har i lavet i weekenden?

6 tanker om "Sommer, sol & søndag"

 1. Christina

  Det var virkelig også lækkert; og bestemt ikke sidste gang vi gør det.

  Åh, det lyder også som en dejlig weekend 🙂 – dem kan man slet ikke få for mange af.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Hvor ser det bare lækkert ud 🙂
  Min weekend blev tilbragt i selskab med gode venner, familie, ilder-børnene, parken, grillmad og en lille bytur. – Dejlig weekend hvis jeg selv skal sige det, hehe.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 3. Anjaaeh

  Hvor ser det bare lækkert ud 🙂
  Min weekend blev tilbragt i selskab med gode venner, familie, ilder-børnene, parken, grillmad og en lille bytur. – Dejlig weekend hvis jeg selv skal sige det, hehe.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Christina

  Det var virkelig også hyggeligt. Vi er så dårlige til at tage os sammen til at gøre sådan nogle ting, så jeg nyder det bare, når vi endelig kommer afsted 🙂

  Det lyder nu også lækkert med pool party! Det kunne jeg godt være ret misundelig på i den her varme! 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *