En hurtig kalender

Jeg stod lidt og manglede en kalender i min mappe til arbejdet; jeg ville ikke til at skulle købe en, så jeg gik igang med at lave en selv. Jeg har før lavet en kalender herhjem til, så jeg vidste lidt om hvordan jeg ville have den til at se ud.

Den er selvfølgelig meget simpel, men det synes jeg ikke gør noget. Jeg valgte at droppe at skrive dagene, men tydeliggøre det ved at gøre weekenden i en farve og til højre har jeg skrevet ugetallene.
Da jeg så havde printet alle månederne ud (for 2012), synes jeg de fyldte alt for meget. Jeg kom så i tanke om, at man jo kan printe to sider på en side, så det gjorde jeg istedet – og det synes jeg faktisk er meget bedre og felterne er stadig store nok at skrive i.
Jeg har gemt alle månederne; kunne i tænke jer, at jeg laver dem som downloads ligesom jeg gjorde med madplanen?

4 tanker om "En hurtig kalender"

 1. Christina

  Jeg har også min egen dagkalender herhjemme; for denne er heller ikke stor nok til mig. Men til at skrive aktiviteter og møder på arbejdet ind, synes jeg den er rigtig skøn. Den kan lige være i min mappe og er nem og overskuelig 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg har også min egen dagkalender herhjemme; for denne er heller ikke stor nok til mig. Men til at skrive aktiviteter og møder på arbejdet ind, synes jeg den er rigtig skøn. Den kan lige være i min mappe og er nem og overskuelig 🙂

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg er dybt afhængig af min spiralkalender – og kan let fylde en hel side ud med ting jeg skal huske og den slags, så én linje til én dag er slet ikke nok til mig 🙂 Men det er ellers skide kreativt lavet!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Anjaaeh

  Jeg er dybt afhængig af min spiralkalender – og kan let fylde en hel side ud med ting jeg skal huske og den slags, så én linje til én dag er slet ikke nok til mig 🙂 Men det er ellers skide kreativt lavet!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *