Nummer 5 & nummer 5.

Irene har tagget mig i denne blogleg, som jeg da selvfølgelig gerne vil deltage i.

Fremgangsmåden er følgende:

 1. Find din mappe med billeder på computeren
 2. Vælg mappe nr. 5
 3. I den mappe finder du billede nr. 5
 4. Smider det på din blog, med en beskrivelse
 5. Derefter tagger du 5 andre bloggere til at være med til denne leg
Jeg har mine billeder delt ind efter år og måneder, så min mappe nr. 5 var ‘maj måned’. Det 5. billede i denne mappe, var dette af Rofus og Tello. Det er fra i sommers, hvor vi var på et lille besøg hos mine forældre. Min far havde en trillebør stående med sand i, som dyrene fik lov til at lege i – og de elskede det!
De fem jeg ønsker at tagge er: Julie, Anja, Heidi, Chal  og Rikke Claudia. Jeg undskylder, hvis I i forvejen er blevet tagget.

7 tanker om "Nummer 5 & nummer 5."

 1. Anjaaeh

  I min femte mappe er der billeder af andre folk – femte billede er af en barndomsveninde :p tvivler på at hun ville blive glad hvis jeg postede det billede på min blog, haha. Men ellers en rigtig sød og sjov idé. Og dit billede er rigtig dejligt 😀

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *