Instagram moments #9

# 1: Vi har fået lavet en rigtig god vane herhjemme; Tello skal lige op og hygge lidt om aftenen og jeg nyder det virkelig. Han er så kontaktsøgende, at han bliver sur hvis jeg ikke lige bruger et par minutter på ham.
# 2: Jeg havde lyst til at sidde ved symaskinen, men vidste ikke hvad jeg skulle sy. Derfor gik jeg igang med en buksedragt til en venindes datter. Resultatet er jeg godt tilfreds med – nu er det bare spændende om den  overhovedet passer. Mere om dette senere!
# 3: Jeg har fået farvet mit hår, for det var virkelig tiltrængt. Findes der en bedre følelse, end nyfarvet hår?
# 4: Jeg er jo begyndt at bruge min ipad mere og mere – kan tydelig mærke det er en tilvænningsperiode, men det er skønt! Nu skal jeg bare begynde at blogge fra den ..
# 5: Jeg har lavet gelenegle på mig selv og de blev bare rigtig fine. Jeg var faktisk rigtig glade for dem, men så blev jeg sur på dem, og tog dem af igen. Flot.
# 6: Når man ingen have har, må man ordne sine blomster midt på stuegulvet; det er selvfølgelig ikke optimalt, men det fungerede okay.
Hvis I gerne vil følge mig på instagram; så hedder jeg frkstubba derinde.

4 tanker om "Instagram moments #9"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *