Rosenrod

 

Rosenrod – hvad er det?

Anvendes ved træthed og rekonvalescens. I århundreder har folk, der bor i det ekstremt hårde sibiriske klima taget det naturlige stimulans vi i dag kalder Rosenrod. De sibiriske indfødte har kendt det i mange hundrede år. Rosenroden kroppen ved at fremme fysisk og psykisk velvære, samt udholdenhed og modstandsdygtighed over for sygdomme. Mange mennesker hævder også, at Rosenrod øger mental årvågenhed og klarhed. I den senere tid har det også fået opmærksomhed som et effektivt antidepressivt middel.

Rosenrod er et helt naturligt stof der menes at øge noradrenalin, serotonin, acetylcholin og dopamin som alle fremmer fysisk og følelsesmæssig balance. Andre undersøgelser har antydet at Rosenrod hjælper med at øge blodtilførelsen i hjernen. Som et resultat, føler mange mennesker med depression at deres humør bliver mere stabilt.
Brugsanvisning:
1 tablet daglig ved behov. Skal helst spises i forbindelse med mad.
Pris og forhandlere:
Jeg har købt disse tabletter i matas til 152kr (her er et link til produktet på matas’ hjemmeside). Men der er mange forskellige former for disse tabletter til forskellige priser, så der er ikke andet for end at undersøge det lidt og se hvad man helst selv vil have.

 

Min vurdering:
Det er faktisk min mor, som har anbefalet at jeg skulle spise disse da jeg ofte har klaget over at være uoplagt og træt.
Smagen af disse tabletter er virkelig dårlig; de lugter og smager lidt af hvordan jeg har en forestilling om at savsmuld smager; så derfor er jeg glad for at det kun er 1 tablet om morgenen jeg tager. Jeg ved godt, at man jo egentlig ikke skal smage på dem, men jeg synes virkelig at lugten er slem – og smagen, lige så snart de kommer ind i munden.
Når jeg husker at tage tabletterne, kan jeg faktisk mærke stor forskel fra de dage jeg ikke tager dem. Jeg har mere overskud og er ikke nær så træt, som jeg til tider kan være.

Har du prøvet dem? Eller skal du prøve dem?

6 tanker om "Rosenrod"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *