Nogle kilo lettere

Nu er det vidst tid til en lille opdatering omkring mit vægttab. Folk har spurgt mig nogle gange om jeg ikke snart skulle lave endnu et indlæg omkring det – og det er jo fedt, at folk rent faktisk følger med. Og selvfølgelig vil jeg gerne lave indlæg omkring hvordan det går, men jeg føler lidt at der skal være noget at ‘fortælle’, når jeg så laver et indlæg.
Men det går frem af! Jeg kan fortælle jer, at da jeg gik på vægten i morges sagde den -3,4kg – det er jo kiloer, som jeg har tabt mig på cirka 2½ uge. Jeg bliver virkelig så glad, når jeg går på vægten og kan se, at der faktisk sker noget. 
Jeg måler mig jo også ind i mellem, men det synes jeg ikke rigtig om. Det er som om at jeg taber mig på mine lår (og det er jo selvfølgelig lækkert!) men jeg bliver større ved mine bryster? Jeg ved ikke helt hvordan det kan hænge sammen, men det siger målebåndet altså. På maven har jeg fx tabt mig omkring 3cm og lårene 2cm, men jeg er vokset 1½ cm på brystet.

18 tanker om "Nogle kilo lettere"

 1. Basuna

  Ja kender godt det med at der også meget gerne må forsvinde lidt på brystpartiet 🙂
  Træls når de små fugle kommer og sætter sig på fodebrættet (barmen)…… Når man eksempelvis har spist et rundstykke….
  hehe 😉

  Svar
 2. Basuna

  Ja kender godt det med at der også meget gerne må forsvinde lidt på brystpartiet 🙂
  Træls når de små fugle kommer og sætter sig på fodebrættet (barmen)…… Når man eksempelvis har spist et rundstykke….
  hehe 😉

  Svar
 3. Christina

  Mange tak 🙂 .. Jeg er egentlig også overrasket over, at det går så godt.

  Ja, det kan selvfølgelig godt være jeg har gjort et eller andet anerledes end sidste gang; jeg må prøve at måle mig igen snart for at se hvad den så siger. Det er ikke så godt det er brysterne der vokser, eftersom at jeg skal have dem reduceret, når jeg får tabt mig nok. Hehe.

  Svar
 4. ByKirsti

  Super godt gået!!

  Ang cm ved brystet skal der jo ik meget til før målet ændre sig, forskellig bh, målebåndet sidder måske skævt eller ik præcis samme sted men hey det er vel ik det værste sted at vokse 😉

  Svar
 5. Basuna

  Hvor er det flot Christina…..Stort Tillykke !!
  Nu ved jeg ikke om du måler dig med den samme bh på hver gang, for ellers kan det godt svinge med brystmålene.
  ~ Vivi

  Svar
 6. Christina

  Jeg har bare skrottet kartofler, pasta og ris – og erstattet det med proteinrigt kød og grønsager. Så spiser jeg heller ikke brød mere og sådan lidt – det kan være jeg skal lave et indlæg om det? 🙂

  Svar
 7. Christina

  Jaa, jeg synes også det er dejligt at der sker noget denne gang – uden jeg egentlig føler at jeg sulter.

  Og ja, jeg synes virkelig det er underligt med barmen :s – men sådan er det jo nu engang.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *