Negle

Jeg har i dag lavet negle på en af mine kollegaer; hun så at jeg havde nogle på på et tidspunkt – og ville også gerne selv prøve. I dag blev dagen det skulle laves, da hun har jubilæum i morgen og gerne ville ‘se fin ud’.
Som I også kan se på det hvide, er der nogle fejl nogle steder – men det tog lidt længere tid end beregnet og pludselig skulle vi til personalemøde; så det skal selvfølgelig lige ændres. Der var dog ikke lige tid til, at vi kunne gøre det færdigt i dag.

8 tanker om "Negle"

 1. Christina

  Jeg er rigtig glad for, at du er glad for dem – jeg synes også at resultatet er blevet rigtig fint.

  Desværre gik det lidt stærkt med det hvide; det kan vi jo gøre om, hvis det irriterer dig 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg er rigtig glad for, at du er glad for dem – jeg synes også at resultatet er blevet rigtig fint.

  Desværre gik det lidt stærkt med det hvide; det kan vi jo gøre om, hvis det irriterer dig 🙂

  Svar
 3. Anonymous

  Jeg er SÅ glad for mine fine negle, Christina!!!
  Og super hyggeligt var det at sidde der og snakke, alt imens du ordnede med gele og sandpapirsfile og tørreovn og hvad ved jeg 🙂
  Knus!!

  Svar
 4. Anonymous

  Jeg er SÅ glad for mine fine negle, Christina!!!
  Og super hyggeligt var det at sidde der og snakke, alt imens du ordnede med gele og sandpapirsfile og tørreovn og hvad ved jeg 🙂
  Knus!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *