Chrom

Jeg har valgt at tage forskellige piller nu jeg er igang med min kur, mest fordi jeg har hørt fra folk at de kunne hjælpe en – og det synes jeg faktisk også de gør. Det er ikke slankepiller, men piller med vitaminer.

Chrom – hvad er det?
Chrom er et vigtigt spormineral, der indgår i et stof kaldet GTF, der regulerer organismens sukkerstoftolerance. Chrom er således medvirkende til at påvirke både for højt og for lavt blodsukker. Kan være med til at modvirke træthed og umotiveret sult.Brugsanvisning:
Man spiser 2 piller til sin morgenmad hver morgen.

Pris og forhandlere:
Jeg købte mine chrom hos Matas til 100kr, (her er et link til produktet på matas’ hjemmesiden). Jeg ved at man også kan købe det på nettet og i helseforretninger. Priserne varierer fra 100kr. til 250kr, alt efter hvilken type chrom du vil have.

Min vurdering:
Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg købte dem – for hvordan skulle et par piller kunne hjælpe mod min trang til sukker? Jeg må indrømme, at jeg er overrasket. Jeg ved selvfølgelig ikke om det er ‘tro kan flytte bjerge’ eller om det rent faktisk virker.. Men det er vel også ligemeget, bare det virker for mig? Jeg tror bestemt jeg vil blive ved med at spise disse, da jeg føler de virker – og det hjælper på min kur, at jeg ikke har trængen til at skulle spise søde sager.

Har du prøvet dem? – Eller skal du prøve det?

10 tanker om "Chrom"

 1. C. Stubbe

  Lyder til at jeg skal give dem et skud! For har hver dag den sygeste sliktrang, hvilket går udover mit madbudget, så ville være skønt at kunne få styret sliktrangen 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg synes du skulle ta' at prøve dem – jeg er i hvert fald positiv overrasket 🙂 .. Du må gerne skrive om din oplevelse med dem, vil gerne høre om det kun er mig det har virket ved.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Det lyder rigtig spændende 🙂
  Ved ikke om det er noget for mig, men dejligt at læse at de virker for dig.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Basuna

  Jeg er tit blevet foreslået dem…. men som dig er jeg skeptisk ved den slags. Men fedt at du laver et indlæg, omkring hvordan de virker for dig…..for nu skal de prøves 😉 Må en tur i Matas 🙂
  Pøj pøj med vægttabet.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *