Ipadcover

Jeg kan se, at det på 2. billede ligner at den der runde menu-knap ikke passer til coveret, men det gør den altså. Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg ikke lige fik den skubbet på plads, inden jeg tog billederne. Beklager.
Jeg har længe nævnt for kæresten, at jeg godt kunne bruge sådan en ‘stander’ til ipaden, så den kunne stå skrå når man brugte den. Jeg synes det kan være lidt irriterende, at den er så ‘flad’ når man bruger tastaturet til den. Derfor har jeg ledt og ledt; og i min leden har jeg da fundet mange, men hvor prisen har været fra 200kr og opefter – og det vil jeg virkelig ikke give!
Derfor blev jeg glad, da jeg en dag kiggede lidt rundt på ebay, og fandt dette cover med ‘stander’ i til næsten ingen penge. Kæresten synes faktisk den er meget bedre end den vi i forvejen havde, som vi har giver over 500kr for – så det er jo kun et plus.
Og nu til et andet spørgsmål. Jer som bruger jeres ipad (eller iphone) til at blogge fra; hvilket program bruger I og hvorfor?

4 tanker om "Ipadcover"

 1. Christina

  Ah, nej det vidste jeg egentlig godt. Jeg bruger normalt Google Reader til at følge andres blog, så det er ikke så nødvendigt for mig.

  Men i blogger bliver billederne placeret nederst, ikke? Kan man egentlig sætte etiketter på?

  Svar
 2. Christina

  Jamen jeg har også hentet blogger, men er det ikke rigtigt forstået af mig – at man med blogger kun kan placere billederne nederst i indlæggene? Det synes jeg er lidt øv.

  Nu har jeg fundet blogpress; så nu er jeg spændt på hvordan det virker 🙂

  Svar
 3. Lille Lisa

  Det er da også fedt det cover der – dejligt minimalistisk og praktisk. Hurra for eBay!

  Da jeg havde iPhone brugte jeg flittigt Blogger til at blogge fra, til stor tilfredshed. Da jeg så skiftede til SE-mobilen og derved også til Android market, hentede jeg igen blogger, men der fungerer det overhovedet ikke – så nu blogger jeg bare ikke fra mobilen mere. Heh.

  God weekend til jer!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *