Lidt om bloggen

Jeg har haft lidt tanker omkring min blog. Jeg havde jo egentlig en idé om, at min blog skulle være en kreativ blog, hvor jeg kunne vise alle de små kreative projekter jeg går og laver; jeg må dog nok indse at det bliver mere og mere en personlig blog. Ikke at det gør noget, for det er vil i kære læsere vel også gerne følge med i? Og jeg kan godt egentlig godt lide idéen om at dele forskellige ting med jer.
Men jeg er ærgerlig over, at det ikke bliver til så meget kreativt; for jeg vil virkelig gerne! Jeg har egentlig også materialerne til at lave en masse, men jeg må indse at det nok ikke er et så godt tidspunkt. Jeg spurgte jo for noget tid siden efter kaffeposer, da jeg var blevet ret vild med at lave papirsflet. Og jeg synes stadig det er hyggeligt; men efter jeg fik seneskedehindebetændelse i mine håndled, har jeg lidt måtte opgive det. Jeg kan sidde med det i max en halv time, og så har jeg simpelthen så ondt i mine håndled at jeg må stoppe. Men det er ikke kun papirsflet der er et problem, jeg kan heller ikke hækle og andre ting hvor jeg laver ‘vrid’ i mine håndled.
Udover mine håndled, må jeg indrømme at mit overskud er dalet ekstremt efter jeg er begyndt at arbejde. Jeg vil en hel masse, men når jeg kommer hjem fra arbejde er jeg så træt, at jeg falder omkuld på sofaen. Jeg håber selvfølgelig at dette stopper (på et tidspunkt), og at jeg får mere overskud igen. For lige for tiden bliver jeg nødt til at ‘tvinge’ mig selv til at lave en masse ting, netop for ikke at falde i søvn.
Jeg er derfor kommet frem til konklusionen, at jeg ikke skal have ‘dårlig samvittighed’ over, at jeg ikke får vist jer noget kreativt. Det er jo min blog, og mig der bestemmer hvad der skal være på den. Jeg vil selvfølgelig være kreativ i det omfang der nu er muligt, men i fremtiden bliver min blog om mit liv og ikke nær så meget om kreative finurligheder.
Jeg håber i har forståelse for dette, og fortsat gerne vil følge med i mit liv.

32 tanker om "Lidt om bloggen"

 1. Christina

  Det er rart at vide, at jeg ikke står alene med den følelse; for må indrømme, at jeg føler det lidt som et nederlag.

  Men tak fordi du bakker mig op! 🙂

  Svar
 2. Christina

  Det er rart at vide, at jeg ikke står alene med den følelse; for må indrømme, at jeg føler det lidt som et nederlag.

  Men tak fordi du bakker mig op! 🙂

  Svar
 3. krAm

  Tror vi alle sammen støder i det dilemma, du beskriver. Vi vil alle sammen meget mere end vi i praksis kan nå. Tror det er fordi man lader sig narre af alle de flotte ting, der hele tiden kommer i blogland og tror man skal følge med i det tempo. Jeg synes det er flot, at du er nået til den konklusion, at det er dig, der bestemmer tempoet og ikke “os læsere” eller på anden vis ydre krav.

  Jeg bakker dig fuldstændigt op!

  Svar
 4. krAm

  Tror vi alle sammen støder i det dilemma, du beskriver. Vi vil alle sammen meget mere end vi i praksis kan nå. Tror det er fordi man lader sig narre af alle de flotte ting, der hele tiden kommer i blogland og tror man skal følge med i det tempo. Jeg synes det er flot, at du er nået til den konklusion, at det er dig, der bestemmer tempoet og ikke “os læsere” eller på anden vis ydre krav.

  Jeg bakker dig fuldstændigt op!

  Svar
 5. Christina

  Det er virkelig nederen! Jeg har også sådan en med skinne i, men jeg synes bare ikke den hjælper – ogcså hæmmer den mig helt vildt. Jeg var jo egentlig begyndt ikke at mærke til håndleddet mere, men jeg er begyndt at kunne mærke håndleddet på arbejdet nu, og det er jo ikke så godt.

  Svar
 6. Christina

  Det er virkelig nederen! Jeg har også sådan en med skinne i, men jeg synes bare ikke den hjælper – ogcså hæmmer den mig helt vildt. Jeg var jo egentlig begyndt ikke at mærke til håndleddet mere, men jeg er begyndt at kunne mærke håndleddet på arbejdet nu, og det er jo ikke så godt.

  Svar
 7. Pia

  Jeg kender det kun alt for godt.. Har både seneskedehindebetændelse og museskader!!! Jeg bruger håndledsbandager med metalskinner i fra Matas, men indimellem er det også så slemt at jeg ikke burde lave noget, men det er svært når lysten er der 🙂

  Svar
 8. Pia

  Jeg kender det kun alt for godt.. Har både seneskedehindebetændelse og museskader!!! Jeg bruger håndledsbandager med metalskinner i fra Matas, men indimellem er det også så slemt at jeg ikke burde lave noget, men det er svært når lysten er der 🙂

  Svar
 9. Christina

  Hvor er du sød; og mange mange tak 🙂
  Jeg har overvejet dette i rigtig lang tid. Men jeg bliver nødt til at tænke på mit 'helbred'. Det er jo trods alt vigtigere :p

  Svar
 10. Christina

  Hvor er du sød; og mange mange tak 🙂
  Jeg har overvejet dette i rigtig lang tid. Men jeg bliver nødt til at tænke på mit 'helbred'. Det er jo trods alt vigtigere :p

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *