Nyt make-up

Jeg har i dag været i bilka, for at handle ind til min madplan fra på mandag. Ved siden af bilka er der en matas og en h&m – og der skulle jeg selvfølgelig ind.
Jeg har før vist jer, at jeg havde købt en ny creme (link) til min tørre tørre hud; men desværre har den ikke haft nogen effekt, så jeg har været på jagt efter en ny creme. Da jeg var i matas i dag, spurgte jeg så den søde dame om hun ikke kunne hjælpe mig med at finde en god creme til fornuftige penge. Hun anbefalede et par stykker; blandt andet denne Triple Active creme fra loreal. Så nu er jeg spændt på, om den virker.
Da jeg alligevel var derinde, tænkte jeg at det var på tide at få nyt make up. Så jeg fik mig lige en foundation og en pudder; dog synes jeg at maxfactors produkter lugter lidt kraftigt – er det bare mig?
I h&m havde de faktisk ikke rigtig noget jeg ikke kunne leve uden; kunne denne bronzing powder. Jeg har faktisk aldrig før brugt bronzer, men nu jeg er igang med en livsstilsændring, kan jeg lige så godt gå all in. Jeg skulle egentlig have nogle nye toppe, men dem havde de selvfølgelig (typisk) ikke hjemme. Så jeg må afsted en anden dag.
Jeg har lovet nogle af jer, at jeg nok skulle ligge madplanen på bloggen, så det regner jeg med at få gjort i løbet af weekenden. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang med den.
Bruger du nogle af disse produkter? Hvad synes du?
– Hvis du ikke bruger nogle af dem, hvad bruger du så?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *