En masse farver

Jeg tror faktisk at jeg er færdig – og tilfreds – med baggrunden. Jeg havde mine tvivl om den var blevet for farverig, men jeg synes faktisk det ser meget fedt ud. Det er første gang jeg har lavet noget med så mange farver; jeg plejer jo at holde mig til mere neutrale og jordfarver. Men jeg synes nu meget godt om det, og der er jo pludselig mange flere muligheder.

8 tanker om "En masse farver"

 1. Anjaaeh

  Jeg er helt vild med de mange farver – det giver billedet en masse dejligt liv (hvis man kan sige det?).

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 2. Christina

  Mange tak! 🙂 – jeg synes det var lidt svært at lave, fordi jeg normalt ikke maler i farver. Hehe.

  Jeg er mere til farver som lilla, pink, grøn og blå – som man nok kan se på billedet :p men jeg har prøvet at bruge alle mulige forskellige farver. Så der er også farver, som jeg faktisk aldrig tror jeg har brugt før 🙂

  Jeg køber altid lærreder i Harald Nyborg eller i Løvbjerg. Lærrederne er virkelig billige i Harald Nyborg – og så kan man oftest få dem med ramme 🙂

  Svar
 3. Thagaard_Design

  Super flot!
  Jeg er dog mere til grundfarver.. Rød, Grøn, Blå, gul.. 🙂 Skal selv i gang med to store malerier.. Jeg skal bare lige have fundet nogle billige lærreder 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *