Update

Så blev det tid til et update på mit vægttab. Som jeg jo fortalte sidst (link), så var jeg spændt på hvordan det ville komme til at gå – for jeg skulle på ferie og til OpenAir. Jeg kan fortælle, at de 2kg jeg havde tabt, valgte jeg lige at tage på i løbet af den uge. Så man kan jo sige at jeg starter fra 0 igen, desværre. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men det er min egen skyld. Men jeg må indrømme, at jeg var lidt ærgerlig da jeg kiggede på vægten.
Jeg er derfor igang igen! Selvom det har været lidt svært, nu jeg har været syg – for der har jeg følt mig sulten konstant. Men det er der intet at gøre ved, så har jeg bare valgt at spise lidt mere frugt end normalt. Det er vel bedre end slik og chips?
Jeg stod på vægten i morges; og allerede der sagde den -800g. Det lyder jo selvfølgelig ikke af så meget, men når man tænker på at det er fra mandag til idag (onsdag) og jeg samtidig har været syg og lavet ingenting – så er det da meget godt klaret? Jeg mangler kun 1,2kg for at have tabt det, jeg havde inden OA – lidt ærgerligt at tænke på at det er kiloer jeg allerede har tabt en gang, men sådan er det.

Kæresten gør hvad han kan for at motivere mig – og det er virkelig fedt, at han hjælper mig! Han har sagt, at når jeg har tabt de første 5kg, vil han gerne invitere mig i biografen eller sådan noget. Bare for at jeg har nogle ‘delmål’; og så har jeg noget at se frem til og kæmpe mig mod. Når jeg har nået de 5kg, finder vi en ny ‘gulerød’ til når jeg har tabt de næste 5. Smart ikke?

Fra på mandag går jeg igang med en madplan som strækker sig over 14 dage (de anbefaler man starter en mandag, ellers var jeg allerede startet idag). Hvis I er interesseret i at se hvad planen består af, så sig endelig til – så skal jeg nok lige lave et indlæg om det.

6 tanker om "Update"

 1. Christina

  Jeg vil da kigge på din blog med det samme 🙂

  Ja, jeg er kommet frem til at NU skal det være. Ikke flere dårlige undskyldninger eller sådan noget. Jeg vil tabe mig, så jeg er flot til næste sommer (ja, min definition af flot er solbrun og tynd, hehe).

  Svar
 2. Christina

  Super. Jeg får den lige skrevet færdig og så kommer den på bloggen – måske først på søndag 🙂 .. Jeg overvejer lidt at dele den over i to indlæg, men det må jeg lige se på 🙂 hehe.

  Svar
 3. Mie

  Super dejligt at du er kommet igang:-) Jeg vil meget gerne se din madplan – det kan være den kan få skubbet til mig også:-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *