Farver

Jeg viste jer jo, at jeg var gået igang med at male (link), men pludselig i går aftes blev jeg enig med mig selv om at der skal farver i lejligheden! Derfor er jeg gået igang med at komme en masse farver på lærredet.
Jeg er igang med at komme en masse lækre farver på og når jeg er tilfreds med baggrunden overvejer jeg, om jeg skal have et citat på den – kunne det ikke være fedt? Men først skal jeg være tilfreds med baggrunden; og det er jeg ikke endnu. Jeg synes det ser fedt ud med farverne, men der skal lige lidt flere farver på og sådan.
Håber på at jeg har tid til at male lidt på det i aften, når jeg kommer fra arbejde. Og så er både kæresten og jeg gået i tænkeboksen omkring hvilket citat der skal på; jeg synes et Michael Jackson citat – hvor kæresten er ovre i noget DAD eller Metallica.

2 tanker om "Farver"

  1. Christina

    Også et godt bud 🙂
    – men nu betyder Michael Jackson jo bare lidt for mig, hehe. Så derfor ville jeg gerne have et citat derfra. Men kæresten synes at vi skal hænge den op, indtil vi finder på hvad det skal være (FOR NU ER BAGGRUNDEN FÆRDIG).

    Jeg laver lige et indlæg idag med det færdige resultat 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *