Behind the blog: Thagaard Design

Camilla fra bloggen thagaard-design.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du? 
Jeg hedder Camilla Thagaard, er 25 år gammel, har en søn på 3 og bor i Slagelse. Jeg kommer oprindeligt fra Kolding, men flyttede til Øen, da jeg ventede mig. Jeg er en dyreglad person der savner dyr i sin hverdag, og derfor kommer der snart en kat ind i familien. Jeg er gammel ilder elsker og det har været med til at gøre mig til den jeg er i dag, hvad dyr angår. Jeg er i gang med en 2-årig HF hvor jeg er karakterrytter, da jeg skal op og have et gennemsnit over 10. Når jeg har fået hue på næste år fortsætter jeg forhåbentligt videre på jordemoderuddannelsen. Jeg er en meget kreativ person der elsker at udfolde sine evner og keder jeg mig en dag, kan man sikkert finde mig i gang med at male et eller andet på en væg i soveværelset. Hehe. Jeg er udover det også fritidsmodel og får taget en del billeder, dette er en stor stor del af mig. Jeg elsker også at stå bag kameraet og knipse løs når tiden er til det.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor? 
Kreativ, stodderagtig og kameraelsker
Den kreative side stråler ganske godt igennem på min blog. Stodderagtigt. Hehe, jamen jeg er ikke altid til pænt brug vil jeg sige. Jeg er meget rapkæftet og siger min mening, jeg kan være ret !Al Bundy”- agtig med fødderne på bordet, højre hånd placeret i buksekanten og med en øl i hånden. Haha.! Kameraelsker er jeg fordi jeg elsker at tage billeder! Jeg har lige købt mig et nyt spejlrefleks faktisk og så elsker jeg jo også at stå foran kameraet! Big time!
Hvor ser du dig selv om 5 år? 
Om fem år ser jeg mig selv som næsten færdiguddannet jordemoder, der forhåbenligt i mellemtiden har fået endnu et barn. Men det bliver sjovt at se om det kommer til at passe. J
Hvad er din største drøm? 
Min største drøm er nok at være tilfreds med min tilværelse om 10 år. Og med de krav jeg har, er der masser af arbejde forude.
Hvad er dit bedste minde? 
Da jeg efter 19 timers fødsel fik min søn op på brystet og vi stolte forældre holdt hinanden i hånden og tudede om kap.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved. 
Jeg plukker mine strømper for fnuller inden jeg tager dem på. Hehe. Jeg hader at træde på sokkefnuller der efter en halv dag har klumpet sig sammen.
Hvad fik dig til at begynde at blogge? 
Det gjorde min store interesse for Scrapbooking. Der var mange i det netværk jeg dumpede ind i, som bloggede om deres lidt specielle interesse. Jeg valgte at prøve og dette gjorde det hele meget sjovere.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog? 
Jeg blogger fordi det er sjovt at dele sin kunnen med resten af verden. Det giver muligheder for at kunne deltage i konkurrencer på andre scrapbookingblogs og så kan man lære fra sig, til folk man ikke kender, der nok selv søger inspiration og tips til hvordan man gør.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste? 
Det bedste ved at blogge er når et indlæg er blevet færdigt og man veltilfreds kan sætte sig ned og lade andre folk læse det.
Det værste ved at blogge er at det hurtigt løber løbst! Inden man får set sig om har man siddet og blogget hele sin aften væk, som man måske burde have brugt på sin bedre halvdel. UPS!
Hvad blogger du mest om? 
Jeg blogger om Scrapbooking, designs til konkurrencer og hvordan jeg har lavet de forskellige Layouts.
Hvorfor hedder din blog det den gør? 
Min blog hedder som den gør fordi Thagaard er mit efternavn og et design er det man laver som grundlæggende basis, inden man laver sit layout(det færdige stykke papir)
Hvordan er du kommet så langt med din blog? 
Jeg er ikke kommet så langt som jeg gerne ville være desværre. Efter skolestart og bryllupsplanlægning er tiden forsvundet til min kære hobby, men den er vendt stærkt tilbage igen, så nu skal det blogges løs.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog? 
Jeg har fra starten tænkt at det skulle være noget afdæmpet, jeg har en svaghed for grå,sorte og brune nuancer. Og så synes jeg det passer meget godt til det at arbejde med papir.
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive på din blog? 
Jeg behøver som sådan ikke at tage hensyn til min blog, da det ikke er noget stødende jeg skriver omkring mine layouts.
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor? 
Jeg har været en trofast læser af scrapbookingblog, netop for at følge med og samle inspiration. Dog har jeg de sidste 8 mdr. Læst meget omkring bryllupper og moden ved dette.
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen? 
Jeg hører meget forskelligt, men efter at have haft en kæreste der var dj og radiovært har dance/electro/house genrene smittet meget af på mig. Mine yndlinger er KATO og Rasmus Seebach, hvilket også viser at jeg er til det rolige og det lidt mere festprægede. 😉
Et nummer jeg hører igen og igen er ”Celebrate life” med KATO
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise? 
Jeg ville helt klart have en 250gr. Oksemørbradsbøf nede fra den lokale slagter med Rösti til og masser af god rødvinssauce J – Igen lidt stodderagtigt.
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste? 
Mit sidste køb var fancy køkkenrulleholder og mit næste bliver nok aftensmaden til imorgen. Men hvis det skal være lidt mere intessant, jamen så bliver det nok flybilletter til Rom 😉
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng? 
Vader ind til min søn fordi han har lavet sengen om til monkeytonkeyland af ren og skær morgenfriskhed, hvilket han IKKE har arvet efter sin mor. Det sidste jeg gør er at tjekke facebook og Instagram på Galaxyen 😉
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor? 
To fear love is to fear life.. Jeg synes det passer meget godt, man bliver nød til at tage chancer her i livet, og tør man ikke elske.. Jamen lever man så overhovedet?

4 tanker om "Behind the blog: Thagaard Design"

  1. Christina

    Jeg synes virkelig også det er hyggeligt! 🙂 Hehe. Man føler man kommer hinanden lidt mere ved på den måde.

    Hvis/når du har haft din blog i mere end 6 måneder, vil jeg hellere end gerne have dig til at svare på de sammen spørgsmål? 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *