Open Air 2012!

Der har været Open Air i weekenden; og det har været helt fantastisk! Det er et af højdepunkterne her om sommeren og det skuffer aldrig. De to dage det varer, står på god musik og ikke mindst godt selskab. Vi placere et par pavillioner i parken, som vi faktisk sidder i det meste af tiden (i hvert fald, når vi ikke er inde og høre musik).

.. Og musik var der masser af; og vi var inde og se stort set det hele. Blandt andet var vi inde og høre Alphabeat; og jeg ELSKER det band! Man kommer virkelig i godt humør af deres sange, og så er deres sceneshow og deres måde at få os publikum med helt fantastisk! Vi hørte også A friend In London og The Storm; og selvom vi ikke kendte ret mange af sangene (det var selvfølgelig vores egen fejl) – var det super fedt alligevel. Nik og Jay sluttede af fredag – og der var fucking fest!
 
Sys Bjerre gav også koncert, og det var altid fedt. Desværre var der ikke så meget gang i hendes koncert, som i mange af de andre. Vi var også inde og se Burhan G – og det var gode sange, men desværre var de fleste stille – det var ret ærgerligt, når vi var klar på at feste. Open Air i år blev sluttet af med et brag! Det var DAD der skulle lukke og slukke, og det gjorde de med maner. Hvordan kan de andet, når de er så geniale?
Jeg elsker de små skilte, som hængte rundt omkring på pladsen. Vi havde ‘skide skuret’ og ‘shit valley’ – og så vidste alle jo hvor vi snakkede om. Hehe.
Normalt har jeg ikke billeder af personer på min blog; men jeg synes virkelig dette skulle foreviges her! Det er måske ikke det bedste billede af os, men det viser ret godt stemningen. Tanni, mig og Louise – som gav den gas til årets Open Air! Jeg glæder mig til at feste med jer til næste år, tøser!Selvom det har været en helt fantastisk weekend, så tror jeg min hals er glad for at den er overstået. Jeg har nemlig ikke mere stemme overhovedet. Jeg kan også mærke i hele min krop, at jeg har stået og danset stort set konstant i to dage – men vi gør det hele igen til næste år!

3 tanker om "Open Air 2012!"

  1. Anjaaeh

    Måske får jeg en dag mulighed for selv at opleve Open Air i Varde. Det ser altid så hyggeligt ud, at man ikke kan andet end blive lidt misundelig, hehe. Er glad for at du havde en god weekend! 🙂 Og billedet af jer tre til sidst er knaldgodt!

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *