IKEA-køb

Da veninden og jeg var i IKEA, fik vi jo (selvfølgelig) købt en del, men jeg synes faktisk at det var svært at ‘huske’ hvad jeg havde købt, da jeg ville tage billeder af det. Det er nok fordi, man allerede er begyndt at bruge tingene eller de allerede er kommet i skabene. Men jeg har forsøgt at tage billeder af alle tingene.

 
Jeg har længe sukket over de firkantede vaser, som man efterhånden ser flere og flere steder. Så da jeg så de havde dem i IKEA, kom jeg sådan en i kurven. Jeg synes den er så fin. Jeg ville dog gerne have haft tulipaner i den, da det bare ser super godt ud – men det må blive en anden gang.
 
Jeg fik købt mig en orkidée; og jeg er helt vild med den! Jeg synes mønstret på blomsten er så flot. Og så bliver man jo bare glad af at kigge på den, ikke?
Jeg købte også en ny potteskjuler til min orkidée. Jeg kan godt lide at de er simple, og det må man da sige at denne er. Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville have sorte eller hvide skjulere, for når møblerne herhjemme er hvide, så ser det jo fedt ud med kontraster; men hver gang ender jeg med hvide vaser/skjulere alligevel.
Jeg fik købt mig en ramme til mit ‘madplans projekt‘. Jeg havde egentlig tænkt at den skulle være i en farve, men da jeg stod og kiggede på rammerne, blev jeg i tvivl. Det endte så med, at jeg fik en sort ramme med hjem, hehe. Egentlig mest fordi jeg tænkte, at der var mange farver på madplanen i forvejen.
Disse fyrfadsstager er jeg ret vild med. Jeg synes de er flotte og så kan jeg godt lide at de er flerfarvet (altså, at de ikke kun er hvide). En anden ting jeg synes er ret smart ved dem, er at man kan bruge dem på 3 forskellige måder; som de bagerste hvor den farvede den er nederst. Ellers kan man skille dem ad, så man enten kun bruger den farvede del eller glasset. Smart synes jeg!
 

Kæresten har længe haft en grim grim (læs: virkelig grim) lampe til at stå ved siden af computeren. Jeg har dagligt snakket om, hvor grim jeg egentlig synes den var. Hehe. Så da jeg var afsted uden ham, tillod jeg mig at købe en ny lampe derind til. Jeg synes den er i sit rette element, og kæresten synes faktisk også den er fin.

Udover disse ting, fik jeg også købt lange lys og lidt køkkenredskaber; men jeg tænkte at det ikke var så sjovt at tage billeder af. For de fleste har vel set, hvordan en saks ser ud? Hehe.

En tanke om "IKEA-køb"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *