Aalborgtur

En veninde og jeg havde besluttet at holde en miniferie i Aalborg. Det er ikke så tit vi tager os sammen til at komme på sådanne ture, men det er jo bare super hyggeligt når det endelig sker. Og at vejret var med os, var jo bare et fantastisk plus, som vi bestemt ikke klager over. Jeg undskylder billederne, men det var nemmere at gå rundt og tage lidt billeder med mobilen, end hvis jeg havde haft kameraet med.
En ting vi mangler i hjembyen er simpelthen at kunne købe sig en smoothie på en lille hyggelig cafe, eller købe en smoothie og sætte sig ned på havnen. Vi gjorde det flere gange, for det var simpelthen så hyggeligt og skønt i det gode vejr.
Tirsdag var vi en tur i Aalborg Zoo. Jeg ELSKER zoologiske haver, så selvfølgelig skulle vi herhen, nu vi var i Aalborg. Jeg har før været her, men det var så længe siden at jeg ikke kunne huske hvordan her var. Vi var med til både tigerfodring og isbjørnefodring, og det er noget jeg aldrig har set før. Jeg tog mange billeder med mit kamera, men I må lige nøjes med disse.
Vi sluttede dagen af med en tur på Jensens Bøfhus; hvor jeg glemte alt om vægttab og bare hyggede mig. Vejret var stadig lunt, selvom klokken var 19.00 – så vi sad udenfor og nød aftensmaden.
På vej hjem, tog vi et smut forbi IKEA; vi skulle egentlig ikke have noget, men det er bare så hyggeligt at gå og få små idéer til lejligheden. Jeg regner med at lave et indlæg senere, hvor jeg viser hvad jeg fik købt.

4 tanker om "Aalborgtur"

  1. Christina

    Jeg hyggede mig rigtig meget! Faktisk så meget, at vi overvejer at tage en tur igen næste år 🙂

    Jeg skal lige et smut til stranden (det er om at nyde sommeren mens den er her), og så regner jeg med at lave et indlæg med mit køb. Hehe.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *