Et Maleprojekt

Jeg ville lige vise jer et projekt, jeg er begyndt på. Jeg er kun lige begyndt, så den er jo slet slet ikke færdig. Men jeg ville da lige vise jer, at der stadig foregår lidt kreativt herhjemme. Efter min mor mente, at det billede vi havde i gangen passede bedre hjemme i deres stue end i vores gang, måtte jeg jo igang igen – så vi kunne få noget nyt op at hænge. Hehe. Lærredet måler 1x1meter – så det er et stort billede. Jeg glæder mig til at komme videre med projektet!
 
Jeg ved ikke helt hvordan den ender med at se ud, for jeg eksperimentere lidt. Jeg vil ikke have den til at ligne noget jeg har lavet før (men det kan jo nemt være, at den ender med at ligne noget jeg har lavet før alligevel). Det eneste jeg ved er, at jeg primært vil bruge sort, hvid og sølv på billedet. Så vil jeg måske slutte af med en enkelt farve eller noget. Men igen, jeg må se hvad jeg ender med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *